Bewustzijn

Tijd is ontstaan door het geloof in afscheiding

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het gehele zonnestelsel is een nieuw gebied binnengegaan in de ruimte waardoor we in het Ascentieproces zijn aangekomen op een hogere frequentie.

In de ruimte, die tegelijkertijd je innerlijke ruimte is, dien je goed te letten op je gedachten en emoties omdat alles wat je denkt en voelt zich steeds sneller manifesteert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De ruimte in ons universum is tegelijkertijd de innerlijke ruimte omdat je de kracht van dit gebied niet kunt ervaren tenzij je naar binnen gaat en je bewustzijn afstemt op de resonantie van de vijfde dimensie en verder.

Je lichaam van klei verandert enorm wanneer je wordt uitgelijnd met de resonantie van dit nieuwe gebied. Het is belangrijk om onvoorwaardelijke liefde vast te houden in je bewustzijn zodat je de bescherming door het ego kunt loslaten.

Als gevolg van de gepolariseerde realiteit leerde je jezelf om je tegen anderen te beschermen. Deze realiteit leerde je zelfs om je tegen je geliefden te beschermen. Waarom? Omdat zij die het meest van je houden je het meest pijn kunnen doen.

Is het belangrijker om jezelf te beschermen of is het belangrijker om je geliefden te beschermen? Kun je werkelijk begrijpen wie je bent voordat je jezelf door de ogen van je geliefden hebt gezien? Is het niet zo dat je alleen kunt voelen wat liefde is tenzij je het vanuit dit perspectief waarneemt? Is het werkelijk belangrijk om jezelf te beschermen tegen je geliefden?

De kracht van liefde

Liefde heelt omdat het de illusie van afscheiding doorbreekt en deze vervangt door eenheid. Het loslaten van je geloof in afscheiding laat je een realiteit ervaren waarin je in eenheid met al het leven leeft.

De moleculen verbinden alles met elkaar; elk persoon, elke gedachte en elke emotie. In het tijdloze nu is er geen afscheiding van jezelf, van anderen, van de planeet of van dit nieuwe gebied in de ruimte. In dit veld van eenheid voel je dat je een persoonlijke expressie bent binnen het eenheidsbewustzijn.

Omdat je één bent met alles wat leeft kun je al het leven beïnvloeden, maar al het leven kan jou ook beïnvloeden. Dit is de drempel van de vijfde dimensie waar je nu overheen stapt. Terwijl je over deze drempel stapt voel je vreemde tintelingen in je lichaam.

Wanneer je ervoor kiest om verdwaald te raken in de alledaagse aspecten van je fysieke realiteit, val je in slaap tijdens het hoogtepunt van de film die je al vele incarnaties aan het kijken bent. Je ging vrijwillig je huidige lichaam binnen om wakker te blijven gedurende deze unieke gebeurtenis van transmutatie naar de hogere expressie van je persoonlijke en planetaire zelf. Het is gemakkelijk om verdwaald te raken in de chaos en uitdagingen van de fysieke wereld.

Tijd is een illusie van de derde dimensie. Driedimensionale tijd is een product van je geloof in afscheiding. Zolang je gelooft in afscheiding wordt je bewustzijn beperkt door tijd.

Terwijl je begint om het geloof in afscheiding los te laten, verruimt je bewustzijn waardoor je de moleculen om je heen die alles met elkaar verbinden steeds beter kunt waarnemen. Je begint dan de eenheid in al het leven te zien.

Tijd is een gevolg van je staat van bewustzijn. Je staat van bewustzijn is op haar beurt een gevolg van je vermogen om onvoorwaardelijke liefde vast te houden. Onvoorwaardelijke liefde is de lijm in het universum en helpt je het geloof in afscheiding los te laten.

Je bevindt je in een proces omdat je nog steeds bent gebonden aan tijd, waardoor in feite alles een proces is. Wanneer je bent bevrijd van de illusie van tijd en de illusie van afscheiding, bestaat alleen nog maar het nu.

Zie jezelf als een rivier. De rivier is verbonden met vele andere rivieren terwijl ze stroomopwaarts bij elkaar komen in een prachtige reünie en elkaars verhaal voelen. Elke rivier is een andere realiteit.

Elke rivier staat voor een deel van je evolutie op een andere wereld, planeet, in een ander zonnestelsel, sterrenstelsel of in een andere dimensie. Je kunt voelen hoe elke realiteit een fragment bevat van de essentie van jezelf. De Aarde lijkt ver weg en alleen belangrijk vanwege de Ascentie.

Bron: Multidimensions.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x