UFO

UFO boven New Orleans ‘bewoog bliksemsnel’ (video)

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een man liep door de Amerikaanse stad New Orleans toen zijn aandacht plotseling werd getrokken door een ongeïdentificeerd vliegend object.

Toen ik de hoek om liep veranderde alles, vertelde de niet bij naam genoemde getuige aan WGNO-TV, een zusterzender van ABC.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De 40-jarige amateurfotograaf wilde in eerste instantie anoniem blijven, maar besloot toch details te geven over de lichten in de vorm van een driehoek die hij op 19 juli jongstleden om 06.30 uur in de lucht zag.

Twee kleine zonnen

“Het object leek even groot te zijn als enkele grote huizen,” zei hij. “De lichten schenen in mijn ogen dus ik moest er wel naar kijken. Ik heb nog nooit zulke gekleurde lichten in de lucht gezien.”

De ooggetuige voegde toe dat het mysterieuze object plotseling verdween nadat hij er een foto van had gemaakt. Scott McMan van GhostTheory spoorde de getuige op. Hij deed op 20 juli melding van zijn waarneming bij het Mutual UFO Network.

Jeffrey, zoals de man blijkt te heten, omschreef de UFO als een zeer fel oranje/geel licht dat hem verblindde. Het licht leek afkomstig te zijn van twee kleine zonnen onder het schip. Vanwege de felle lichten was hij niet in staat de details van het schip te onderscheiden.

Extreem felle schijnwerper

Hij wil alleen weten wat hij heeft gezien. Jeffrey is opgegroeid op militaire vliegbases dus hij weet hoe een vliegtuig eruitziet.

Inmiddels heeft Jeffrey zijn ervaring onder de naam J. Wood op LatestUFOSightings.net geplaatst. “Het schip leek op een soort grote zwevende massa,” schreef hij. “Ik kon de vorm niet bepalen vanwege de felle lichten die op me schenen alsof ik in een extreem felle schijnwerper keek.”

“Om eerlijk te zijn is mijn hele leven hierdoor veranderd,” vertelde Wood aan WGNO-TV. “Ik zag iets wat alle kennis die ik heb te boven gaat. En het bewoog bliksemsnel. Ik wil weten of iemand anders het ook heeft gezien.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
11 jaren geleden

Is er niemand gewond geraakt door de bliksem?

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Hij wil zijn naam niet zeggen, maar wel gefilmt worden met een camera om zijn nek, ZONDER lens!!!Ik heb twee maal een ufo gezien, en dit aan de Leeuwarder Courant” gemeld en mijn bijnaam is sippie de zwever!!Dus in het anoniem blijven, kan ik me vinden.Jammer dat het maar bij één foto blijft!!Maar voor een vliegtuigkenner zal hij echt iets vreemds hebben gezien.Tenslotte zijn er ook maar enkelen die de mijne hebben gezien, en geen duizenden.En de rest moet het ook nog eens doen, met alleen mijn woorden!!!

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x