Homepagina » Verstuur je verhaal

Verstuur je verhaal

Op deze pagina kun je je eigen verhaal insturen. Hiervoor gelden een paar eenvoudige regels, zodat de brieven die geplaatst worden zo prettig mogelijk zijn voor de lezers van onze website.

  • Houd je aan de regels van fatsoen, dus geen grove taal, gescheld of negatieve uitlatingen over andere mensen.
  • Je hebt voor je verhaal 7500 tekens (inclusief spaties en leestekens), wat ruim 1000 woorden is. Bij langere teksten haken lezers af en dat is zonde van je inspanning.
  • Je bijdrage moet door jezelf geschreven zijn, vrij van auteursrechten en/of intellectuele eigendomsrechten van anderen, en moet origineel zijn, dus nog niet eerder online geplaatst op andere websites, e-zines of blogs.
  • Brieven worden beoordeeld door de redactie. Of een brief uiteindelijk wordt geplaatst is aan de redactie en daarover kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Brieven worden geredigeerd door de redactie, wat wil zeggen dat ze worden gecorrigeerd (spel- en grammaticafouten) en eventueel aangepast om de leesbaarheid te vergroten, met respect voor de inhoud van de brief.
  • Links naar eigen websites, of e-mailadressen, worden niet gepubliceerd.

Je brief mag over van alles gaan, mits het wel enige affiniteit heeft met de zaken die op Ninefornews.nl zoal aan bod komen.

Gelieve dit formulier alléén te gebruiken voor het inzenden van brieven of eigen verhalen die voldoen aan bovenstaande regels. Voor vragen, ideeën of andere zaken verzoeken wij je contact met ons op te nemen via de adressen op de contactpagina.

Naam *
Vul hier je volledige naam in
E-mail *
Vul hier een geldig e-mailadres in
Woonplaats *
Vul hier je woonplaats in
Je verhaal *
Schrijf hier je verhaal in maximaal 10.000 tekens