UFO

Vliegende schotel met bolvormig object vastgelegd boven Milaan (video)

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een fotograaf uit het Italiaanse Milaan legde onlangs verschillende mysterieuze onbekende objecten vast met zijn videocamera.

Volgens de Mexicaanse journalist en tv-presentator Jaime Maussan testte Antonio Urzi op 19 september jongstleden zijn camera met telelens toen hij in de verte een vreemdsoortig object zag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens Urzi betrof het een vliegende bol, maar met zijn telelens zag hij nog veel meer details. De serie van 11 foto’s laat een schotelvormig schip zien met daaronder een bolvormig object. Aan de onderzijde van de schotel bevinden zich nog drie bollen rond een grotere bol. Dit object vertoont veel gelijkenissen met de bekende foto die George Adamski in 1952 maakte.

Sommige foto’s laten zien hoe één van de bollen rond het grotere schip beweegt. Urzi legde uit dat zijn camera na het nemen van de 11 foto’s uitviel en dat het schip en de bollen op dat moment verdwenen.

Ufoloog Piergiorgio Caria analyseerde de foto’s en zei tegenover verslaggever Yohanan Diaz van Tercer Milenio dat er geen bewijs is te vinden dat de foto’s zijn bewerkt.

Urzi heeft in totaal duizenden foto’s en video’s van onbekende objecten gemaakt in Italië en elders ter wereld. Volgens Maussan betreft het hier buitengewoon bewijsmateriaal.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x