Bewustzijn

Wat gebeurde er op 24 september?

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eén van de meest belangrijke zaken die we onszelf dienen te herinneren tijdens het Ascentieproces is te gelóven dat we nu ascenderen.

Onze overtuigingen bepalen onze staat van bewustzijn, die onze verwachting stuurt. Onze verwachting regelt onze perceptie van de realiteit om ons heen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Door te geloven dat we ascenderen verruimt direct ons bewustzijn waardoor we onszelf in staat stellen elke dag meer bewijs te zien van ons Ascentieproces. Dit stuurt onze aandacht in de richting van de bewuste waarneming van dat bewijs. Als gevolg daarvan leren we leven in de frequentie van realiteit waarin we ons in het Ascentieproces bevinden.

De weg naar Ascentie is geplaveid met onvoorwaardelijke liefde waar we op kunnen vertrouwen op momenten dat we twijfelen aan onze percepties. We hebben veel verschillende levens gehad op Aarde en in het multiversum om het voorrecht te mogen hebben deel te nemen aan de grote transmutatie van Gaia. Om tijdens dit wonderlijke proces wakker te blijven hoeven we onszelf enkel te herinneren dat we alles kiezen, denken, voelen, doen, wensen en worden omdat we ascenderen.

24 september

Het is al even geleden, maar op zaterdag 24 september voelden veel mensen zich opeens erg moe. Het was precies een week na het begin van Occupy Wall Street. Wellicht voelde je dat het niet je eigen vermoeidheid was maar dat er iets gebeurde op een hoger niveau of in het lichaam van Gaia.

Vaak ervaren mensen een grote download van informatie als vermoeidheid maar zijn ze zich niet bewust van de frequentie of de betekenis van de download tot ze een plaats kunnen vinden die veilig genoeg is om in een diepe staat van meditatie te gaan. Gedurende deze fase worden de hoge frequenties die momenteel op Aarde worden ervaren geïntegreerd.

Gedurende je meditaties of zelfs in het dagelijks leven kun je een grote download ontvangen van de buitenaardsen. De energie is vaak zo intens voor je aardse lijf dat je de informatie enkel kunt opslaan terwijl je verbonden blijft met je lichaam. Veel mensen die ascenderen beginnen al in twee of meer realiteiten tegelijk te leven.

Nadat je bewustzijn volledig is geworteld in de Nieuwe Aarde begin je je bewustzijn in de vijfdimensionale expressie van de Aarde te verankeren. Je uitdaging is om te geloven dat je fysieke realiteit de illusie is en dat al je vijfdimensionale realiteiten je ware thuis zijn. Iedereen die kiest te ascenderen wordt geconfronteerd met deze uitdaging. Het is belangrijk volledig geaard te zijn in je fysieke vorm voordat je begint aan je dagelijkse taken.

Heimwee

Wanneer je ontdekt dat je weer terug bent in de lagere frequentie van de derde dimensie kun je je verdrietig of depressief voelen. Nadat je hebt ervaren hoe het is om vijfdimensionaal te zijn is het gebruikelijk dat je last hebt van heimwee. Gebruik deze gevoelens als een kompas om terug te keren naar je ware thuis. Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke versie van het Ascentieproces. Het is de enorme diversiteit van levensvormen die de verschillende versies van dezelfde realiteit creëren.

We gaan nu een gebied in de kosmische ruimte binnen waarin alle gedachten en gevoelens gelijk naar de afzender worden teruggestuurd. Als je gevoelens van liefde en harmonie hebt is dat de realiteit waarin je leeft. Wanneer iemand de intentie heeft een ander iets aan te doen, doet diegene enkel zichzelf iets aan. Denk daarom niet in termen van ‘anderen’ omdat we teruggaan naar een realiteit waarin je één bent met al het leven.

Sommigen zijn bang iets of iemand te verliezen door de derde dimensie te ‘verlaten’. Deze gedachten zijn onderdeel van het beperkende denken van je gewonde ego. Net zoals een zorgzame ouder een kind afleidt door het een nieuw stuk speelgoed te geven wanneer het iets kwijtraakt, zo wordt je ego dusdanig afgeleid door de realiteit die aan je wordt onthuld dat je het oude al snel vergeet. Hoe kun je bovendien iets verliezen wanneer je de mogelijkheid hebt in elke realiteit van je keuze te manifesteren wat je maar wilt?

Val van Atlantis

Op de Nieuwe Aarde wordt je geconfronteerd met nieuwe technologie die al decennia aanwezig is maar altijd geheim werd gehouden. De gevestigde orde kon dit doen omdat veel mensen nog ‘kinderen’ waren in hun Ascentieproces. Daarom hadden zij externe autoriteiten. Dit denkkader is een overblijfsel van de Val van Atlantis.

Na de Val van Atlantis en Lemurië ging de frequentie van Gaia zo snel omlaag dat de energie die werd uitgezonden niet gelijk werd teruggestuurd naar de zender. Vanwege deze vertraging werd de wet van karma ingevoerd zodat de energie zelfs in een ander leven kon terugkeren. Mensen die een heel leven in dienst staan van anderen zonder daar iets voor terug te krijgen kunnen juist heel veel ‘geluk’ hebben in een ander leven.

Op 24 september jongstleden ging de frequentie van de Aarde plotseling met een grote sprong omhoog. Al haar inwoners lijnden hun bewustzijn opnieuw uit met de resonantie van het bewustzijn van Gaia. Als gevolg van deze hogere frequentie vallen veel mensen die controle willen blijven uitoefenen op anderen uit de matrix. Om in een realiteit te blijven dient je bewustzijn overeen te komen met de resonantie van die realiteit. Zij die de stijgende frequentie van Gaia’s expressie niet kunnen bijhouden kunnen niet langer verbonden blijven met haar vorm.

Terwijl je ascendeert met de Aarde verdwijnen veel expressies van duisternis simpelweg uit je realiteit. Houd een staat van bewustzijn vast die resoneert met Gaia’s ascenderende planeet. Wanneer je een download van hoger licht ervaart kun je dit delen met je Moeder Aarde. Op deze manier keren persoon en planeet als eenheid terug naar hun vijfdimensionale expressie. We gaan naar huis.

Bron: Multidimensions.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x