Buitenland

“Ze houden ons voor de gek: rellen in Baltimore en Ferguson waren nep”

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse radiopresentator Glenn Beck heeft tijdens zijn radioprogramma gezegd dat de recente rellen in Baltimore en Ferguson zijn georkestreerd door de federale overheid om instabiliteit te creëren en politiekorpsen over te nemen.

Beck waarschuwde dat de Amerikaanse overheid lokale politiekorpsen uitrust met legerwapens, terwijl in grote steden onrust wordt gecreëerd om deze stap te kunnen rechtvaardigen. “Dit is de grootste show ooit,” zei hij. “Voor onze neus wordt een toneelstuk afgespeeld. Het is allemaal nep. De rellen in Baltimore waren niet echt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Armeense genocide

Vervolgens legde Beck uit wat er volgens hem gebeurt met mensen die hun mond opendoen. “Neem bijvoorbeeld de Armeense genocide. Wat is het eerste wat de Turken deden? Wat is het eerste wat de nazi’s deden? Denk aan de Nacht van de Lange Messen. De Armeense genocide. In één dag doodden ze in iedere stad 1000 mensen: elke Armeniër die kon leiden, elke burgemeester, elke schrijver, elke oorlogsheld. Ze verdwenen gewoon of werden gedood.”

“Er luisteren 10 miljoen mensen naar deze show,” ging Beck verder. “Ze kunnen niet in één dag 10 miljoen mensen doden. Bereid je voor op een tijd waarin stemmen zoals die van mij en anderen niet langer worden gehoord.”

Na de tirade was Beck verbaasd dat er al 10 minuten voorbij waren. “Ik kan haast niet geloven dat ik dit allemaal heb gezegd,” sloot hij af.

[RWW]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en andere nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
redbull
redbull
8 jaren geleden

Respect voor deze man

ubunti
ubunti
8 jaren geleden

Alles wordt gestuurd van bovenaf. De media speelt hier een zeer belangrijke rol. Of de rellen al dan niet nep zijn laten we buiten beschouwing. Elders werden vreedzame demonstraties gegeven. Waarom werd dit niet onder de aandacht gebracht?

Criminaliteit is een product van de overheid. Zo houden ze ons onder controle en dwang. We staan allen onze vrijheden af voor dat klein beetje veiligheid.

Het is frustrerend te zien hoe velen zich laten misleiden.

JansTerZeijle
JansTerZeijle
8 jaren geleden

Agent-provocateurs doen hun best om situaties te laten escaleren.
Vervolgens heeft de roverheid het excuus om hard in te grijpen.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x