Chemtrails

Wetenschappelijk tijdschrift trekt onderzoek over chemtrails terug: “Dit laat zien dat ik op het juiste spoor zit”

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een wetenschappelijk tijdschrift heeft een onderzoek teruggetrokken waarin wordt geclaimd dat vliegtuigen in het geheim giftige chemicaliën in de lucht sproeien die een gevaar vormen voor de volksgezondheid.

Het International Journal of Environmental Research and Public Health liet weten dat het onderzoek door geofysicus J. Marvin Herndon fouten bevat en wetenschappelijke nauwkeurigheid mist. Het tijdschrift besloot het onderzoek terug te trekken nadat critici de aanval hadden geopend op Herndon, die stelt dat tankvliegtuigen koolvliegas in de troposfeer sproeien om het weer te manipuleren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de paper, die in augustus is gepubliceerd, schrijft Herndon dat de gevolgen voor de volksgezondheid aanzienlijk zijn en dat we worden blootgesteld aan giftige zware metalen en radioactieve stoffen.

Aan een nieuwsbericht waren foto’s bijgevoegd waarop de chemtrails in de lucht boven San Diego te zien zouden zijn. Redacteur van het tijdschrift Paul B. Tchounwou zei in een verklaring dat de ‘taal in de paper vaak niet objectief genoeg is voor een wetenschappelijk artikel’. Hij legde niet uit waarom de studie in eerste instantie wel is gepubliceerd.

Herndon (71) zei per e-mail: “Dit is het gevolg van een systematische en agressieve aanval door één of meerdere individuen die onjuiste en denigrerende uitspraken doen. De zeer agressieve campagne die gericht is tegen mijn twee wetenschappelijke papers over koolvliegas in de troposfeer, laat zien dat ik op het juiste spoor ben. Ik blijf doorgaan tot de waarheid overwint.”

[San Diego Union-Tribune]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
trackback
Ron Fonteine | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden

[…] pilot-joins-the-fight-to-stop-geoengineering/ https://www.ninefornews.nl/wetenschappelijk-tijdschrift-trekt-onderzoek- over-chemtrails-terug-dit-laat-zien-dat-ik-op-het-juiste-spoor-zit/ […]

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x