Vrije Energie

Wiskundig bewijs voor vrije energie uit de ether

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het bestaan van vrije energie kan wiskundig worden aangetoond, zegt Randy Powell. Hij leerde van Marko Rodin over wiskunde die gebaseerd is op vortexen.

Volgens Powell bewijzen de wiskundige vergelijkingen van Rodin dat vrije energie mogelijk is. De theorie heeft de potentie om de alternatieve energie-industrie een flinke boost te geven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het Casimireffect laat zien dat het bestaan van vrije energie, of nulpuntenergie, niet kan worden ontkend. Dit is het natuurkundige verschijnsel waarbij twee bij elkaar geplaatste metalen platen in een vacuüm krachten ondervinden die ze naar elkaar toe drijven. Een vacuüm wordt in het algemeen gezien als een leegte, maar Hendrik Casimir voorspelde dat ze fluctuaties van elektromagnetische golven bevatten. Je kunt hier zien hoe dit in de praktijk werkt.

We beginnen te ontdekken dat vrije energie niet alleen in theorie bestaat, maar ook in de praktijk. Onlangs is voorgesteld om energie en warmte uit elektromagnetische nulpuntstraling te halen door middel van het Casimireffect. In dit artikel lees je meer over de wetenschap achter vrije energie.

Wat weinig mensen weten is dat Nikola Tesla op latere leeftijd niet alleen een apparaat heeft ontwikkeld om contact met buitenaardse wezens te maken, maar ook een manier heeft gevonden om gratis en ongelimiteerd energie uit de ether te halen.

In onderstaande video geeft Randy Powell tijdens een TEDx-bijeenkomst uitleg over de mogelijke toepassingen van vrije energie.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

 

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eagle_Eye
Eagle_Eye
10 jaren geleden

Praatjes vullen geen gaatjes. En tot op heden heb ik alleen nog maar praatjes gezien. Als vrije energie echt zo eenvoudig op te wekken is, waarom hebben we er dan zoveel moeite mee?

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Er zijn een aantal mensen/(semi)wetenschappers/(semi)techneuten die zeer dichtbij zijn bij werkzame Vrije Energie-systemen.

abtach
abtach
10 jaren geleden

[quote name=”Eagle_Eye”]Praatjes vullen geen gaatjes. En tot op heden heb ik alleen nog maar praatjes gezien. Als vrije energie echt zo eenvoudig op te wekken is, waarom hebben we er dan zoveel moeite mee?[/quote]

omdat de mensen die iets hebben ontwikkeld of een heel groot geld bedrag krijgen, of er gebeurd iets anders.

ben zelf bezig geweest met het cijfer gedeelte van Vortex Based Math, en ik denk dat je als je zelf daar ook in gaat verdiepen, dat je tot de conclusie zal komen dat er veel meer achter zit…

Anke
Anke
10 jaren geleden

Kun je dat zelf niet bedenken Eagle-eytje?
Het brengt geen geld in het la`tje van de heren die nu het energienet beheren

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x