Homepagina » UFO Database Archief » Wolvega sept/okt ’09 – Diverse waarnemingen

Wolvega sept/okt ’09 – Diverse waarnemingen

Ik zag dat de UFO database online is, en dacht dat jullie mijn ervaringen van de afgelopen maanden wel konden gebruiken. Deze ervaringen hebben ertoe bijgedragen dat mijn spirituele ontwikkeling een enorme sprong voorwaarts heeft gemaakt. (Ik ben dus ‘wakker’ geworden) Met grote interesse volg ik alle nieuwsberichten welke jullie op de site plaatsen.

Dank jullie wel voor al het goede werk dat jullie doen!

——————————————

 19-09-2009

Het was een heldere avond. Op het vuurwerk (rond de klok van 21:00 uur) dat werd afgestoken, en wat symbolisch het einde van de zomer inluidt, maar waarmee dit jaar ook het 700-jarige bestaan van Weststellingwerf gevierd werd, had ik mijn eerste UFO encounter.

Dit was een zachtroodachtige punt of bol (constant licht) heel hoog in de lucht. Deze zweefde richting ons (Wolvega) of Heerenveen, dat was niet duidelijk. Bleef een tijd in de lucht op dezelfde plaats zweven en keerde toen weer terug in de richting van waaruit hij aan was komen vliegen (ZW).

Er waren geen plotselinge wendingen of manoeuvres. Heel rustig allemaal. Binnen tien minuten verscheen dezelfde bol of punt in de lucht een stuk meer Zuidelijker… Bewoog zich in onze richting…, bleef op een bepaald punt aanwezig en keerde weer terug.

Geen vliegtuig of zelfs helicopter (die op dat tijdstip niet meer vliegen, en voor een helicopter vloog deze ook veel te hoog) vertoont een vliegpatroon zoals deze bol of punt in de lucht.

 22-09-2009

Ik ben geïntrigeerd geraakt, en heb nu de tussenliggende avonden veelvuldig naar de lucht gekeken. Op 22 september jl (het was weer een heldere avond, met hier en daar wat wolken) zag ik wederom een UFO. Ditmaal was het een heldere lichtpunt in de lucht. Groter dan degene die ik op zaterdag 19 september heb gezien. Deze gedroeg zich als een gewoon vliegtuig. Een condensstreep of motorgeluiden heb ik echter totaal niet gezien of gehoord. Deze lichtpunt, kwam vanuit het Westen aanvliegen… (De zon was bezig onder te gaan, en het was dus behoorlijk schemerig) Een vliegtuig met de zon achter zich, toont zich voor ons donker van kleur… Dit was echter fel verlicht en bleef fel verlicht. Hij bewoog zich dus vanuit het Westen naar het Oosten. De intensiteit van het licht nam niet af, resoneerde niet of flikkerde niet zoals de lampen dit aan een vliegtuig nu eenmaal gewoon zijn te doen. Deze UFO vloog rustig naar het Oosten, en hij liet mij dus op een gegeven moment achter zich… De lichtintensiteit was nog steeds fel en hetzelfde als op het moment dat ik hem in het oog kreeg.

13-10-2009

Rond de klok van 22:00 uur zag ik een UFO. (Het was een heldere avond, sterrenhemel) Een vliegtuig kan het niet geweest zijn, want het was een groot licht dat pulseerde, met onduidelijke flikkerlichten… Vliegtuigen hebben slechts knipperlichten, of één groot nachtlicht erbij aan. Dit was duidelijk pulserend, en dat is iets dat onze vliegtuigen niet doen. Conclusie… UFO. Het vloog vrij snel van NoordOost naar Zuidwestelijke richting, ik kon hem amper met de verrekijker bekijken, toen was hij ook alweer verdwenen. De lichtkleur was ‘zacht  rood/roze/geel… Er klinken hier en daar stemmen op in de Wereld, dat UFO’s proberen om onze vliegtuigen na te bootsen met de ‘verlichting’ die ze ten toon spreiden… Dat lukt vermoedelijk redelijk goed, maar het is toch nog steeds afwijkend. Deze UFO vloog ten Zuidoosten van Wolvega. (Tussen De Blesse en Wolvega in)

=========

In een vrij kort tijdsbestek heb ik deze UFO’s gezien, en tot aan de dag van vandaag, alhoewel ik vaak eens naar de ‘hemel’ kijk, heb ik nog geen nieuwe ‘sighting’ weer gehad. Ik bezit geen camera of iets dergelijks waardoor ik geen foto’s of filmpjes kan toevoegen.

M.vr.groet
J. H.Vond je deze informatie interessant? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Elk jaar sterven honderdduizenden mensen door medicijnen. Deze hoogleraar legt uit waarom we juist zieker worden van pillen

Elk jaar sterven honderdduizenden mensen door medicijnen. Deze hoogleraar legt uit waarom we juist zieker worden van pillen

Hoogleraar Peter Gøtzsche, medeoprichter van de gezaghebbende ...

Mysterieuze feeëncirkels blijven wetenschappers betoveren

Mysterieuze feeëncirkels blijven wetenschappers betoveren

Op enkele plekken op aarde, te weten ...