Gezondheid

Zonder medicijnen genezen van ADHD, ADD en depressie

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kans is groot dat je ooit antidepressiva kreeg voorgeschreven of dat je iemand kent die ze gebruikt. Elf procent van de Amerikanen ouder dan 12 jaar slikt antidepressiva.

Tussen 1996 en 2005 verdubbelde het aantal mensen dat antidepressiva gebruikt naar 27 miljoen. Tegelijkertijd wordt steeds vaker de diagnose ADHD gesteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Naar schatting heeft vijf tot 10 procent van de kinderen ADHD, maar er zijn geen laboratoriumtests die ADHD kunnen aantonen in kinderen of volwassenen. In plaats daarvan vertrouwen artsen op antwoorden die patiënten geven op vragen en informatie die is gegeven door familieleden of de school.

Snoepgoed

De medicatie die vervolgens wordt voorgeschreven leidt vaak tot hoofdpijn, maagproblemen, duizeligheid of psychose. De medicijnen worden uitgedeeld als snoepgoed.

“Ik ben van mening dat je niet binnen 10 minuten een diagnose kunt stellen, dat is eenvoudigweg onmogelijk,” zei jeugdpsychiater Dr. James Parker van Group Health Cooperation in Seattle. Dr. Frank Barnhill, auteur van het boek Mistaken for ADHD, schrijft dat zorgverzekeraars alles doen om zoveel mogelijk winst te maken en artsen onder druk zetten om in steeds minder tijd zorg te verlenen.

Ritalin

Radiopresentator Kerri Kasem zocht naar een oplossing voor haar depressie. “De artsen wilden me medicijnen geven nadat ze me een paar vragen hadden gesteld,” zei ze. “Ik liep 20 minuten later naar buiten. Ze zeiden dat ik ADD had en gaven me Ritalin. Ze vroegen me niet naar voedselallergieën of mijn gezondheid.”

Ze begon Ritalin te slikken, maar tegen het einde van de week voelde ze zich zo ziek dat ze medicijnen terugbracht. Kasem liet een bloedonderzoek doen en ontdekte dat ze een tekort aan ijzer en vitamine D had. Ze begon supplementen te slikken en liet suiker staan. Plotseling begon haar brein beter te werken.

Ze deed onderzoek naar voedselallergieën en kwam erachter dat ze allergisch is voor gluten. Na gluten uit haar dieet te hebben gefilterd kon ze opeens weer helder denken. “Er is altijd een andere oplossing, wat de artsen ook zeggen,” besloot ze.

Bron: Naturalnews.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x