Gezondheid

“Zorgen over vaccinatie moeten serieus worden genomen”

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is onterecht om ouders die vragen hebben bij vaccinatie van hun kinderen weg te zetten als onkritisch. Dat stelt Steven van den Brink in het Reformatorisch Dagblad.

Volgens hem is het niet zo dat kinderziektes zijn verdwenen door de vaccinaties. “Ik wil niet zeggen dat vaccineren geen effect heeft, maar het effect van vaccineren wordt mijns inziens zwaar overschat,” zegt hij. “Bij heel veel ziektes was er al een duidelijke teruggang voordat er gestart werd met vaccineren. Dit door verbeterde hygiëne en voedsel en schoon water. Als die lijn na het vaccineren doorzet, wil dat nog niet zeggen dat dit dan komt door het vaccineren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Amish

Hij voegt toe dat het onjuist is dat wantrouwen ten opzichte van vaccinatie alleen maar leeft onder christenen in Nederland. De amish bijvoorbeeld vormen een grote groep die zich niet of in uitzonderlijke gevallen laat vaccineren, aldus Van den Brink.

“Bij deze groep zijn overigens wel opmerkelijke, positieve resultaten bekend ten opzichte van mensen die zich wel laten vaccineren,” zegt hij.

Niet serieus genomen

Het probleem is volgens Van den Brink dat veel boeken en documenten die duidelijk aantonen dat er wel degelijk schade ontstaat na vaccinatie, niet serieus genomen worden. Bijvoorbeeld door gevaarlijke hulpstoffen in de vaccins.

“Als er eerlijker met deze informatie zou worden omgegaan, zou er ook voorzichtiger met onze kinderen worden omgegaan,” zegt hij. “Het is mijns inziens zeer terecht dat er ouders zijn die hierover bezorgd zijn. Zij gaan niet vanzelfsprekend over tot vaccinatie omdat ze het beste willen voor hun kind.”

[Refdag]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Verplichte vaccinatie is verplichte zelfmutilatie!

only yoU
only yoU
8 jaren geleden

Bill, Ron en Ab zullen toch iets anders moeten bedenken om hun giftige zooi te slijten?

Franss
Franss
8 jaren geleden

Steven van den Brink praat klakkeloos de leugens van de antiprikkers na.
Wat afnam door hygiëne en medische voouitgang waren de sterfgevallen door de kinderziektes, niet de ziektegevallen zelf.
Tot aan de vaccinatie kregen ALLE kinderen bv mazelen.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x