Gezondheid

10 redenen om je nooit te laten inenten

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is in 2011 veel gebeurd in de vaccin-industrie, een jaar van versnelde verandering en toegenomen bewustzijn bij mensen.

Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat vaccins veel gevaarlijker zijn dan de meeste mensen voorheen dachten en dat zelfs reguliere wetenschappers beginnen te twijfelen aan de overmatige vaccinatie van baby’s en kinderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een overzicht van de 10 belangrijkste nieuwsberichten in 2011 over vaccins:

  • Japanse kinderen sterven na vaccinatie. Meer bewijs voor de dodelijke bijwerkingen van vaccins.
  • Amerikaanse regering rekruteert kerken om kerkgangers te laten inenten tegen griep. Neem een griepprik of je zult in de hel belanden. Dat is de boodschap die de Amerikaanse regering overbrengt aan de pastoors en priesters.
  • Topwetenschapper van het Amerikaanse Centrum voor Ziektepreventie CDC aangeklaagd wegens fraude. Eén van de topwetenschappers van het CDC werd betrapt op het stelen van onderzoeksgeld voor vaccins waarvan hij dure auto’s en luxe huizen kocht.
  • Amerikaanse Gezondheidsraad IoM geeft toe dat BMR-vaccins beroertes en mazelen veroorzaken. Het IoM gaf openlijk toe dat de BMR-vaccins mazelen veroorzaken, de ziekte die ze juist moeten helpen voorkomen. De reguliere media slaagden er niet in verslag te doen van het ware verhaal.
  • CDC geeft openlijk toe dat de griepprik niet werkt. Het CDC geeft openlijk toe dat griepvaccins ‘uitwerken’, wat in feite betekent dat ze niet werken zoals immunologen ons altijd deden geloven.
  • Wetenschapper van Merck Dr. Maurice Hilleman gaf toe dat vaccins kankerverwekkende virussen bevatten. Hilleman gaf het decennia geleden al toe, maar het kwam pas in 2011 in het nieuws toen alternatieve nieuwssites een geheime geluidsopname publiceerden.
  • HPV-vaccins blijken besmet met HPV. Slim van de farmaceutische industrie. Voeg DNA van HPV toe aan HPV-vaccins en je kunt de ziekte verspreiden om nog meer vaccins te verkopen.
  • Mexicaanse griepvaccin blijkt neurologische aandoeningen te veroorzaken. In 2011 gaf Finland openlijk toe dat het Mexicaanse griepvaccin neurologische aandoeningen veroorzaakt. Het bewijs was onweerlegbaar en de regering bood aan de medische kosten van slachtoffers te dekken. Ondertussen blijven andere overheden volhouden dat vaccins geen gevaar vormen en zelfs veilig zijn voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.
  • Wetenschap concludeert dat de griepprik in 1 op de 100 gevallen werkt. Studies gepubliceerd in wetenschappelijke medische tijdschriften onthullen dat de griepprik in 98,5 procent van de gevallen niet werkt.
  • Hallmark betrapt op het verspreiden van geboortekaartjes die oproepen tot het nemen van de griepprik. Hallmark verspreidt kaarten die moeders proberen te overtuigen hun pasgeboren baby’s te laten inenten met tientallen vaccins gevuld met kwik en chemische toevoegingen die neurologische aandoeningen veroorzaken.

Samenstelling vaccins

Nederland behoort tot de landen waar baby’s jonger dan een jaar de meeste vaccins krijgen toegediend. De VS voeren de lijst aan met 26 doses vaccin, gevolgd door Australië, Canada en Nederland met elk 24 doses vaccin.

Bron: Naturalnews.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x