Channelings

Begrijp 2 kanten van de krachtige connectie tussen voedsel en vibratie – Channeling 21-02-2023

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!

voedselWelkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad mooie dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, en we willen het hebben over voedsel en de connectie tussen voedsel en vibratie.

We weten dat we al eerder over voedsel hebben gesproken, en we weten ook dat sommigen van jullie het niet eens waren met wat we zeiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dus zullen we er wat meer over praten, om je te helpen het hogere perspectief dat wij naar voren brengen te begrijpen.

Connectie tussen voedsel en vibratie

Voedsel is een noodzaak voor je fysieke lichaam. Je hebt water nodig, je hebt licht nodig, je hebt lucht nodig en je hebt brandstof nodig in de vorm van voedsel.

Onlangs hadden we het over waarmee je jezelf voedt, en dat ging deels over wat je jezelf mentaal voedt.

Maar deze keer willen we ons richten op voedsel, letterlijk voedsel, het spul dat je in je lichaam, in je mond stopt, en de belangrijke connectie tussen voedsel en vibratie. Jouw vibratie!

We weten dat je graag dingen eet die lekker zijn. Sommigen van jullie houden van zoete smaken, anderen van meer hartige smaken, en er zijn er onder jullie die echt genieten van bittere of zure smaken.

Het is een kwestie van smaak, letterlijk, en het is goed dat jullie allemaal verschillende dingen lekker vinden.

1. Je vibratie

jouw vibratieMaar niet alles wat je in je mond stopt is gezond voor je, dat weet je. En je hebt de neiging jezelf op je kop te geven als je dingen hebt gegeten die ongezond zijn.

Je hebt de neiging jezelf te straffen, met woorden of met onthouding van voedsel, als je te veel, te vet, te veel suiker, te veel alcohol, te veel van wat dan ook hebt gegeten…

In je hoofd maak je er een groot probleem van, en daar ligt het echte probleem.

Want, en dat hebben we al eerder gezegd, het gaat meer om de betekenis die je geeft aan de dingen die je in je mond en in je lichaam stopt, dan dat het om de stoffen zelf gaat.

Suiker, ja, het kan problemen veroorzaken, maar als je in een hogere vibratie bent, niet in de staat van zijn die in gebrek, beperking en afgescheidenheid is, maar als je in heelheid, eenheid, weten, het ‘zijn van de Eenheid van Al dat Is’ bent, in die staat, kun je alles eten wat je wilt.

Je zult het alchemiseren tot Licht, zonder je lichaam schade toe te brengen. Dit deel van de connectie tussen voedsel en vibratie heeft te maken met de vibratie waarin je verkeert tijdens het eten!

Maar deze connectie tussen voedsel en vibratie heeft nog een andere kant: de vibratie van het voedsel dat je eet.

2. Vibratie van het voedsel

connectie tussen voedsel en vibratieAlles wat je moet weten over voedsel, over wat goed of niet goed voor je is, zit al binnenin jou gegrift. En als je naar binnen gaat, zul je ontdekken dat je je kunt afstemmen op de vibratie, op de energie van alles.

Je kunt de energie ‘lezen’ of ‘scannen’ van alles wat je wilt eten. En op basis van die vibratie kun je weten of het een goed idee is om iets te eten of niet.

Je hebt geen oude overtuigingen nodig, geen oude patronen, geen wijsheid van anderen, om beslissingen te nemen over je voedsel. Alles wat je nodig hebt zit in jezelf.

Je bent heel goed in staat om de echte waarheid te kennen. Je bent in staat om naar binnen te gaan en te ontdekken dat alles wat je moet weten al in je zit.

Wanneer zich problemen voordoen, beginnen ze in je gedachten, en in je programmering, je onderbewuste overtuigingen.

Je hebt deze enorme erfenis van meningen, wetenschappelijk onderzoek, ideeën, artikelen in tijdschriften, documentaires op televisie of internet, die je vertellen wat goed en wat slecht is.

En voor elke mening is er een tegengestelde mening. Voor elk onderzoek dat iets bewijst, is er een tegenonderzoek dat het tegendeel bewijst.

Maak de lei vrij van oude programma’s en overtuigingen

We zeggen je nogmaals, zoals we je al vaker hebben gezegd: je moet ophouden je macht weg te geven aan dingen, mensen en situaties buiten jezelf. Want alles wat je nodig hebt zit binnenin jezelf!

schone leiEr is geen buitenwereld, dat is een illusie, een hologram, fictie, rook en spiegels.

Alles wat er is, is data, en overtuigingen, programmeringen, dingen die je hebt geleerd en aangenomen als waarheden, zonder zelfs maar na te gaan of ze waar waren of niet.

Laat alle meningen, betekenissen, overtuigingen over alles los, niet alleen over voedsel, en begin met een schone lei, waarbij je je tot je hart wendt, naar binnen gaat voor elke vraag die je hebt, voor elk antwoord dat je zoekt.

Dan zul je het best mogelijke leven gaan leiden, jouw best mogelijke leven, zonder alle etiketten en oordelen die je niet dienen. Je zult kunnen zien dat alle voedsel goed is als je het inneemt vanuit een hogere vibratie, vanuit een weten dat jij het allemaal bent.

Want dat is de Waarheid: jij bent al het voedsel dat je eet, jij bent de schepper van dit alles, jij bent de energie van dit alles. Jij BENT het allemaal!

Integreer de wijsheid, in je hart

wijsheid geïntegreerd in je hartMaar je moet je in een staat van zijn bevinden waarin je deze kennis kent en integreert. Niet alleen met je hoofd, maar met je hart.

Je moet de belangrijkheid van de verbinding tussen voedsel en vibratie, van binnenuit kennen en begrijpen!

We houden van je, en we geven je altijd nieuwe aspecten om over na te denken, om je kennis te vergroten en je te helpen je de Waarheid te herinneren van wie je werkelijk bent.

Jij bent Source, de Bron, jij bent God, jij bent ons en wij zijn jou. Alles is Eén, en Alles is Goed.

Wij houden van je, wij houden van je, wij houden van je. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 18 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏❤💓💞💕💖👍

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

We geloven alles wat ons wordt voorgespiegeld.
Niet alleen voedsel maar werkelijk ALLES!
Dât is het probleem van de huidige mensheid.
Kennelijk kunnen we niet meer zelfstandig nadenken, handelen en beslissen, laten ons beïnvloeden en manipuleren door anderen (belanghebbenden) die ons voorschrijven wat te doen en te laten.
Gemakzucht en desinteresse heeft ons in de greep.
Er wordt elke dag angst gezaaid over alles en nog wat, dat maakt mensen murw en labiel.
Zo zijn we gemakkelijke prooien geworden voor de macht.

Lovebird
Lovebird
1 jaar geleden

Ik heb al aardig onder de knie te voelen wat goed voor mij is.
Nog niet helemaal, maar dat komt vast goed.
Het is vooral inzicht m.i.
Dank voor de waardevolle informatie!!❣🙏❤

willemijnenzo
willemijnenzo
1 jaar geleden

fijn artikel ;geeft een mens moed en dat hebben we nodig in deze tijden .

Back to top button