Gezondheid

30 experts onthullen effectieve kankerbehandelingen

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wereldwijd ontstaan steeds meer bewegingen om alternatieve geneeswijzen voor kanker onder de aandacht te brengen.

Deze bewegingen laten zien dat kanker nu al te genezen is en niet met medicijnen of drugs, maar met kennis. Dertig experts delen hun kennis met de mensheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Marcus Freudenmann en zijn vrouw Sabrina, een naturopatisch therapeute, reisden met hun vier kinderen de wereld over om experts in alternatieve geneeswijzen voor kanker te ontmoeten. Ze zagen het als hun missie om een documentaire te maken over natuurlijke geneeswijzen voor kanker die de wereld zou wakker schudden.

De documentaire brengt de wijsheid van meer dan 30 internationale holstistische professionals bij elkaar die zich bezighouden met alternatieven geneeswijzen. Het gaat om doktoren, wetenschappers, onderzoekers en schrijvers.

Marcus en Sabrina interviewden tevens artsen uit kankerklinieken in Mexico en Duitsland. Zij leggen in detail uit hoe hun behandelingen werken, die variëren van ozontherapie tot hyperbarische zuurstoftherapie en van hyperthermie tot behandelingen met insuline.

De ontwaking is begonnen

De documentaire toont aan hoe de alternatieve geneeswijzen veel meer terrein winnen dan men had verwacht. Door de verruiming van het bewustzijn raken steeds meer mensen erbij betrokken.

Steeds meer patiënten richten zich tot artsen en behandelingen die werken in plaats van dat ze kiezen voor giftige chemotherapieën die enkel meer schade toebrengen. Als gevolg van het succes van alternatieve geneeswijzen zal de reguliere gezondheidszorg zoals we die kennen binnen enkele decennia verdwenen zijn.

Mensen hebben de keuze om te leren over supplementen, gezonde voeding, hyperthermie, ozontherapie en de vele andere behandelingen die nu nog vaak worden afgedaan als ‘kwakzalverij’. Een expert zegt in de video: “Op een dag kijken we terug en vragen we onszelf af wat voor soort Neanderthalers we waren door operaties uit te voeren en chemotherapie toe te passen.” Hij noemt de huidige benadering ‘middeleeuws’.

Mastectomie, of borstamputatie, verlengt niet per definitie het leven van een kankerpatiënt, maar toch voeren artsen deze operatie vaak uit. Sommige doktoren dringen borstamputaties soms zelfs op om borstkanker te voorkomen bij vrouwen die niet gediagnosticeerd zijn met kanker.

Een andere dokter uit Denemarken citeert een Duitse studie van vrouwen van 80 jaar of ouder met borstkanker. Zij die geen behandeling kregen leefden 11 maanden langer dan patiënten die conventionele behandelingen kregen.

Kankerpatiënten krijgen in ziekenhuizen diverse suikerhoudende voedingsmiddelen, terwijl elke dokter zou moeten weten dat suiker de nummer één doodsoorzaak is bij kankerpatiënten.

Gezondheidspolitiek

Nu wordt ontmaskerd wat de kankerindustrie werkelijk is: een geldmachine die zieken uitbuit om de zakken van doktoren, ziekenhuizen en producenten van medicijnen te vullen. Dit terwijl de patiënten onder druk worden gezet door conventionele oncologen om behandelingen te ondergaan.

Waar wordt kanker door veroorzaakt? In de Verenigde Staten wordt elke baby geboren met 287 gifstoffen in het lichaam. Er zijn elke dag 83.000 giftige substanties in onze leefomgeving aanwezig. Er zijn echter simpele en effectieve methoden om ons lichaam te ontdoen van de gifstoffen.

Dr. Francisco Contreras zegt: “Wanneer je gelooft dat je zult sterven als gevolg van kanker dat is dat ook zo. De kracht zit in je om jezelf te genezen.”

De meeste mensen doen wat de oncoloog zegt, zonder te vragen om een second opinion. “Elke dokter die zegt dat voeding onbelangrijk is, heeft het niet begrepen,” aldus Dr. Garry Gordon. In de documentaire worden alleen behandelingen gepresenteerd die reeds bewezen zijn.

De farmaceutische industrie wil niet dat kanker genezen wordt. Een Amerikaanse naturopaat past ozontherapie toe, een behandeling die in het geheim wordt gegeven omdat de kans om vervolgd te worden zo groot is dat artsen bang zijn hun licentie kwijt te raken.

De beweging tegen de industrie wordt echter steeds groter en het tijdperk van giftstoffen komt ten einde. De dominantie van de conventionele chemotherapieën zal plaats te maken voor echte geneeswijzen. Er zijn op dit moment al vele geneesmiddelen tegen kanker en de meest belovende worden in de documentaire Cancer is Curable Now belicht. De onderstaande video bevat de trailer van de documentaire.

De volledige documentaire is hier beschikbaar.

Bron: Naturalnews.com

Verwante artikelen:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x