De populaire website BuzzFeed heeft een experiment gedaan met hamburgers. Een maand lang werden hamburgers van zeven verschillende hamburgerketens in een glazen pot bewaard. Men wilde vastleggen hoe snel de burgers beschimmelen.
BuzzFeed verwachtte dat de hamburgers – afkomstig van McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Carl’s Jr., Jack in the Box, In-N-Out en Umami Burger – na een maand helemaal beschimmeld waren. Dat zou je in ieder geval wel verwachten als je voedsel 30 dagen lang buiten de koelkast bewaard.
Na 30 dagen waren alle hamburgers op één na bedekt met schimmel. De broodjes waren grijs van kleur, bezaaid met groene vlekken en er zaten ook enkele witte stippen op de kaas. De cheeseburger van McDonald’s was de enige hamburger die er na 30 dagen nog precies hetzelfde uitzag. Er was geen schimmel te bekennen.
De burgers van McDonald’s lijken immuun te zijn voor het natuurlijke verouderingsproces van voedsel. Op de website van McDonald’s Canada vroeg Laura B waarom de hamburger van McDonald’s na verloop van tijd niet begint te rotten. Dr. Keith Warriner van de Universiteit van Guelph in Ontario denkt dat de hamburgers niet rotten omdat ze vol zitten met chemicaliën.
Fotograaf legt in meditatie schoonheid Melkweg vast
Douma is mijlpaal in strijd tegen regimeverandering. Kan de OPCW de westerse propagandamachine doen vastlopen?
Belangrijkste archeologische onderwatervondst ter wereld gedaan in Mexico. Deze grot zit boordevol Maya-geheimen
Iraanse wetenschapper: “Import genetisch gemodificeerde producten is zionistisch complot”
D66-Kamerlid trekt alle aandacht naar zich toe tijdens boerenprotest: ‘Sociopaten eisen dat alles om hen draait’
Hoe de Amerikaanse overheid 239 experimenten met biowapens uitvoerde op nietsvermoedende burgers
Laten we over het weer spreken en het effect ervan op jou – Channeling 15-09-2022
Dr. David Martin legt in 1 minuut uit wat de link is tussen de coronapandemie en eugenetica
Dit betekent nieuw kabinet voor jouw portemonnee: ‘We worden helemaal kaalgeplukt!’