De populaire website BuzzFeed heeft een experiment gedaan met hamburgers. Een maand lang werden hamburgers van zeven verschillende hamburgerketens in een glazen pot bewaard. Men wilde vastleggen hoe snel de burgers beschimmelen.
BuzzFeed verwachtte dat de hamburgers – afkomstig van McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Carl’s Jr., Jack in the Box, In-N-Out en Umami Burger – na een maand helemaal beschimmeld waren. Dat zou je in ieder geval wel verwachten als je voedsel 30 dagen lang buiten de koelkast bewaard.
Na 30 dagen waren alle hamburgers op één na bedekt met schimmel. De broodjes waren grijs van kleur, bezaaid met groene vlekken en er zaten ook enkele witte stippen op de kaas. De cheeseburger van McDonald’s was de enige hamburger die er na 30 dagen nog precies hetzelfde uitzag. Er was geen schimmel te bekennen.
De burgers van McDonald’s lijken immuun te zijn voor het natuurlijke verouderingsproces van voedsel. Op de website van McDonald’s Canada vroeg Laura B waarom de hamburger van McDonald’s na verloop van tijd niet begint te rotten. Dr. Keith Warriner van de Universiteit van Guelph in Ontario denkt dat de hamburgers niet rotten omdat ze vol zitten met chemicaliën.
Uruguay wil cannabis verkopen aan burgers
Wat de media je niet vertellen over de bosbranden in Canada
Studie: Het interesseert het Amerikaanse Congres letterlijk geen fluit wat het volk vindt
Wappie-roepers in rep en roer om interview met huisarts, kijk naar de reactie van Marion Koopmans
Franse oud-marinier keert na 3 weken terug uit Oekraïne en is geschokt: dit is hoe het er echt aan toegaat
Link tussen Trump en Russisch complot nog altijd niet bewezen. Kom op jongens, waar blijft dat bewijs nou?
Arts voert felle strijd tegen coronaleugens: ‘Het is oorlog’
Doutzen Kroes verdiept zich in coronacrisis en waarschuwt: Dit klopt niet
Wetenschappers bevestigen dat mysterieuze radiosignalen niet afkomstig zijn van de mens. Waar komen ze dan wel vandaan?