De populaire website BuzzFeed heeft een experiment gedaan met hamburgers. Een maand lang werden hamburgers van zeven verschillende hamburgerketens in een glazen pot bewaard. Men wilde vastleggen hoe snel de burgers beschimmelen.
BuzzFeed verwachtte dat de hamburgers – afkomstig van McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Carl’s Jr., Jack in the Box, In-N-Out en Umami Burger – na een maand helemaal beschimmeld waren. Dat zou je in ieder geval wel verwachten als je voedsel 30 dagen lang buiten de koelkast bewaard.
Na 30 dagen waren alle hamburgers op één na bedekt met schimmel. De broodjes waren grijs van kleur, bezaaid met groene vlekken en er zaten ook enkele witte stippen op de kaas. De cheeseburger van McDonald’s was de enige hamburger die er na 30 dagen nog precies hetzelfde uitzag. Er was geen schimmel te bekennen.
De burgers van McDonald’s lijken immuun te zijn voor het natuurlijke verouderingsproces van voedsel. Op de website van McDonald’s Canada vroeg Laura B waarom de hamburger van McDonald’s na verloop van tijd niet begint te rotten. Dr. Keith Warriner van de Universiteit van Guelph in Ontario denkt dat de hamburgers niet rotten omdat ze vol zitten met chemicaliën.
Duitse staats-tv ‘viert’ dat coronavirus mensen doodt. Kijk en huiver
Epidemioloog trekt aan de bel: coronaprik ‘maakt meer slachtoffers dan oorlog’
Zelenski-criticus raakt vermist in Oekraïne: wat is er gebeurd met Gonzalo Lira? ‘We vrezen het ergste’
Alex Jones waarschuwt in interview met Tucker Carlson: dit hebben de globalisten voor ons in petto
Arts neemt ontslag en maakt videoboodschap: ‘Ik kon de leugens niet meer verdragen’
Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht
Premier Rutte loog bij Op1 over prijsplafond energie: ‘Dit is nadrukkelijk niet waar’
Mysterieus driehoekig vliegtuig vastgelegd boven Kansas
EU onderzoekt Draghi wegens lidmaatschap geheimzinnige G30