De populaire website BuzzFeed heeft een experiment gedaan met hamburgers. Een maand lang werden hamburgers van zeven verschillende hamburgerketens in een glazen pot bewaard. Men wilde vastleggen hoe snel de burgers beschimmelen.
BuzzFeed verwachtte dat de hamburgers – afkomstig van McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Carl’s Jr., Jack in the Box, In-N-Out en Umami Burger – na een maand helemaal beschimmeld waren. Dat zou je in ieder geval wel verwachten als je voedsel 30 dagen lang buiten de koelkast bewaard.
Na 30 dagen waren alle hamburgers op één na bedekt met schimmel. De broodjes waren grijs van kleur, bezaaid met groene vlekken en er zaten ook enkele witte stippen op de kaas. De cheeseburger van McDonald’s was de enige hamburger die er na 30 dagen nog precies hetzelfde uitzag. Er was geen schimmel te bekennen.
De burgers van McDonald’s lijken immuun te zijn voor het natuurlijke verouderingsproces van voedsel. Op de website van McDonald’s Canada vroeg Laura B waarom de hamburger van McDonald’s na verloop van tijd niet begint te rotten. Dr. Keith Warriner van de Universiteit van Guelph in Ontario denkt dat de hamburgers niet rotten omdat ze vol zitten met chemicaliën.
Britse minister ‘vergeet’ dat hij in de Bilderberg-stuurgroep zit
Geld uit coronaherstelfonds gaat vooral naar energietransitie: ‘Schande dat regering hier ooit voor heeft getekend’
Dit zijn de populairste sport bh’s voor vrouwen van 2023
Van de covidpatiënten die binnenkomen in deze kliniek is ongeveer 40% volledig ingeënt
Israël is een dievenstaat. Maleisische premier haalt hard uit
Belgische justitie rolt mondiale bank van de onderwereld op
Luchtmacht Uruguay onderzoekt vliegende schotels al 30 jaar
Mysterieuze Afrikaanse ‘elfencirkels’ verbazen wetenschappers
CDA-Europarlementariër: onze overheid steelt grond van boeren