De populaire website BuzzFeed heeft een experiment gedaan met hamburgers. Een maand lang werden hamburgers van zeven verschillende hamburgerketens in een glazen pot bewaard. Men wilde vastleggen hoe snel de burgers beschimmelen.
BuzzFeed verwachtte dat de hamburgers – afkomstig van McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Carl’s Jr., Jack in the Box, In-N-Out en Umami Burger – na een maand helemaal beschimmeld waren. Dat zou je in ieder geval wel verwachten als je voedsel 30 dagen lang buiten de koelkast bewaard.
Na 30 dagen waren alle hamburgers op één na bedekt met schimmel. De broodjes waren grijs van kleur, bezaaid met groene vlekken en er zaten ook enkele witte stippen op de kaas. De cheeseburger van McDonald’s was de enige hamburger die er na 30 dagen nog precies hetzelfde uitzag. Er was geen schimmel te bekennen.
De burgers van McDonald’s lijken immuun te zijn voor het natuurlijke verouderingsproces van voedsel. Op de website van McDonald’s Canada vroeg Laura B waarom de hamburger van McDonald’s na verloop van tijd niet begint te rotten. Dr. Keith Warriner van de Universiteit van Guelph in Ontario denkt dat de hamburgers niet rotten omdat ze vol zitten met chemicaliën.
Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’
Waarom zijn de Van Allen-gordels zo onvoorspelbaar? (video)
BMR-prik verhoogt de kans op autisme. Deze medische studie wijst op verband
‘Speciale B-29 toestellen om buitenaardsen te detecteren’
Zo dwingt Klaus Schwab 20 wereldleiders om Great Reset uit te voeren: ‘Dit is een mondiale staatsgreep’
Noord-Korea ageert niet, maar reageert. Lees hier wat de echte oorzaken zijn van de oplopende spanningen
Mysterieuze steen gevonden in Indonesië
Gevaccineerden zullen over 2 jaar dood zijn, zegt deze arts
Mysterieuze graancirkels verschijnen in Amerikaans korenveld