Mens en DierCorona

Advocaat: ‘Corona-aanpak is grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die bekend werd vanwege de corruptiezaken tegen Deutsche Bank en VW, zegt dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor het fraudeschandaal rond corona vervolgd moeten worden wegens ‘het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’.

Fuellmich is één van de vier leden van een Duitse onderzoekscommissie naar de aanpak van corona. Al sinds juli spreekt deze commissie met wetenschappers en deskundigen over de coronacrisis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De corruptie en fraude waar onder meer Deutsche Bank en VW zich schuldig aan hebben gemaakt, vallen in het niet bij de schade die wordt veroorzaakt door de coronacrisis, zegt Fuellmich. Volgens hem moeten we niet meer spreken van een coronacrisis, maar van een coronaschandaal.

Corrupte agenda’s

“De mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, moeten strafrechtelijk worden vervolgd,” benadrukt de advocaat. “De politiek moet er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niemand ooit weer in een dusdanige machtspositie komt dat hij of zij de mogelijkheid heeft om ons te bedriegen en te manipuleren met zijn of haar corrupte agenda’s.”

Fuellmich licht toe dat een internationaal netwerk van advocaten zich actief bezighoudt met het coronaschandaal, dat inmiddels heeft geleid tot ‘waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’.

PCR-test-pandemie

“Is er een coronapandemie of is er alleen een PCR-test-pandemie? Betekent een positieve testuitslag dat de persoon die getest is, besmet is met Covid-19, of betekent het helemaal niets?” vraagt hij.

“Zijn de coronamaatregelen – zoals de lockdown, mondkapjes, afstandsregels en quarantainemaatregelen – er om de bevolking te beschermen tegen corona of zijn ze er om mensen bang te maken zodat zij zonder vragen te stellen geloven dat hun leven in gevaar is en de farmaceutische en techindustrie grof kunnen verdienen aan de verkoop van coronatests en -vaccins, en onze genetische vingerafdruk kunnen verzamelen?”


Bekijk hier de volledige video.

4.8 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Het jaar 2020: Twee mannen RUTTE en HUGO met een missie; De geschiedenis van de GROOTSTE MISDAAD in Nederland !

Elise
Elise
3 jaren geleden

Aanvulling techindustrie: andere doorvoering technologie zoals livestreaming, appjes, het verzamelen van data etc. Ik bedoel zaken, die niks met het virus te maken hebben.

Madeloes
Madeloes
3 jaren geleden

Waar gaat het mis? Degene die onze werknemers zijn , (wij als volk zijn de werkgevers)’ verdraaien de waarheid, manipuleren, grof gezegd bedonderen en willen het ‘menszijn’ uitroeien nog op zijn zachts gezegd.

Geweldig dat deze man het lef heeft om te proberen om de waarheid aan het licht te brengen

gelukkig zijn in nederland ook anderen bezig

o.a. abe dijkstra (ex marechaussee) die op kantelpunt een oproep doet aan politie en militairen

https://www.youtube.com/watch?v=TFePVDrAhE0&feature=emb_title

Madeloes
Madeloes
3 jaren geleden

misschien op dit onderwerp out off topic maar
Dr Simone Gold zeg op haar twiiter

Issuing Emergency use authorization forfact tracked covid 19 vaccins would not be possible if the fda and pharmaceutical companies accepted that there are other effectie therapeutics like hydroxychloroquine already avaible

EUA only applies when there no alternatives

even EUA opgezocht

https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/mcm-legal-regulatory-and-policy-framework/emergency-use-authorization

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x