Binnenland

Pepijn van Houwelingen verbolgen: ‘Dit is een noodtoestand, alle alarmbellen zouden moeten afgaan’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Vorig jaar zijn in alle leeftijdsgroepen opnieuw meer mensen overleden dan verwacht. Ook in 2020 en 2021 was er oversterfte. Vanaf eind maart gingen in 2022 bijna elke maand meer mensen dood dan verwacht. De oversterfte was het hoogst onder mensen jonger dan 50 jaar.

In de allereerste aflevering in de gloednieuwe studio van Café Weltschmerz spreken FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen, oud-advocaat Frank Stadermann en huisarts Jan Vingerhoets over de aanhoudende oversterfte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Velen zien een link met de coronavaccinaties. Als je zo’n sterke correlatie ziet en je hebt geen andere verklaring, dan moet je dat gaan onderzoeken en het is onbestaanbaar wat mij betreft dat het niet gebeurt, stelt Vingerhoets.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vragen om problemen

“We proberen al maanden om die data voor onderzoek vrij te krijgen,” zegt Van Houwelingen. “Dat is tot nu toe nog steeds niet gelukt. Ze hebben obstructie gepleegd, ze hebben het niet onderzocht en ze hebben geprobeerd moedige experts – artsen, mensen die een ander narratief hadden – de kop in te drukken.”

Als straks blijkt dat die vaccins inderdaad vreselijk gevaarlijk zijn, dan kan de overheid niet zeggen: dat wisten we niet. Ze hadden het moeten onderzoeken, benadrukt Stadermann. “Artsen kunnen niet meer wegkijken. Als die nu blijven prikken, dan vragen ze om problemen.”

Van Houwelingen voegt toe: “Zodra er censuur wordt gepleegd, en dat is wat er is gebeurd, dan ga ik ervan uit dat degene die gecensureerd wordt waarschijnlijk de waarheid spreekt, want waarom zouden we anders censureren?”

Hoe heeft dat nou gekund?

Volgens Stadermann gaat er een moment komen – dat kan een jaar duren, dat kan misschien nog drie jaar duren – dat men gaat zeggen: hoe heeft dat nou gekund? “En dat is straks allemaal materiaal dat de rechter zal kunnen gebruiken om te zeggen: de staat is aansprakelijk, want ze hebben hun plicht totaal verzaakt.”

Kamerlid Van Houwelingen wijst erop dat dit eigenlijk een noodtoestand is. “Alle alarmbellen zouden moeten afgaan.”

De aflevering staat om 19.00 uur online.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop
Joop
1 jaar geleden

Tribunaal voor de nazi’s Rutte en co met artsen Gestapo rechters ect.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Nee, de staat is niet aansprakelijk. Iedereen die hier aan meegewerkt heeft is persoonlijk aansprakelijk!! Hoog tijd dat deze duivels boeten. We bouwen de priklocaties wel om in nieuwe gevangenissen als er geen ruimte meer is in de bestaande faciliteiten.

Frontrust
Frontrust
1 jaar geleden

Twee jaar geleden was elke coronadode een drama op de staatspropaganda kanalen.

Nu een ongekende oversterfte en we doen alsof ons neus bloed. Zwijg maar, haal de schouders maar op.

Volksgezondheid als beweegreden van de samenleving-19 plandemie is definitief uitgesloten bij deze staatsratten.

De 12-jaar schoothond-van-Klaus indoctrinatie begint door zijn mand te vallen…het recht zal zegevieren.

Lei
Lei
1 jaar geleden

De gewetenloze smeerlappen van ons kabinet, én de corrupte mainstream media, hebben naar ’t zich laat aanzien, moord op hun geweten.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x