UFO Database Archief

Aalsmeer 13 juni – Zilverkleurig eivormig object gezien vanuit vliegtuig

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo,

ben een zeer trouw volger van nieuws op Niburu. Ik wil toch ook een keer een melding doen van een object dat ik gezien heb en wat ik niet echt kon verklaren.

Tijdens het opstijgen om 6 uur ’s ochtends op 13 juni 2010 in het vliegtuig vanaf Schiphol naar Barcelona (Kaagbaan?), zag ik ten oosten van het vliegtuig (ik zat aan de linkerkant bij het raam) op enkele honderden meters hoogte, even na het loskomen van de grond, ongeveer 10 seconden lang een object in de wolken van ongeveer 15 meter op een afstand van 1 km. Was lastig in te schatten.

Ik heb goed zicht gehad op het object, je kijkt namelijk allemaal naar buiten bij het opstijgen.

Het object had de vorm van een bol (meer eigenlijk een rugbybal) en was duidelijk zilverkleurig. Ik kon duidelijk de weerkaatsing van licht zien. De waarneming was dus ongeveer 10 seconden en het object leek stil te hangen. Ik dacht dat dit een ander vliegtuig was maar kon geen vleugels ontdekken en doordat ik geen beweging zag trok dit direct mijn aandacht… Geen idee wat het dan wel was, misschien hebben andere mensen dit ook gezien!

Groet,
R.
Almere

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x