UFO

Aantal UFO-meldingen Zuid-Afrika fors gestegen

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zuid-Afrikanen zien voor de kust van Kaapstad steeds vaker ongeïdentificeerde vliegende objecten.

Volgens de oprichter van een lokaal UFO-meldpunt is het mogelijk een teken dat de inwoners van de Moederstad in de gaten worden gehouden door wezens van een andere planeet. Dat meldt de Britse Daily Telegraph.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Gert Jordaan, oprichter van UFO Research of South Africa (UFORSA), zei dat veel mensen tussen 21 en 27 februari felle oranje lichten en vlammen in de lucht hebben gezien.

Supergeheim vliegtuig

“Hoewel meteorieten oranje kleuren veranderde de richting en snelheid van de objecten in sommige gevallen heel plotseling,” zei hij. “Sommige objecten bleven zelfs minutenlang hangen. Mogelijk doet zich een UFO-fenomeen voor in het gebied rond Kaapstad.”

Jordaan legde uit dat het een supergeheim vliegtuig zou kunnen zijn geweest. “Een andere mogelijkheid is dat leven van een andere planeet ons onderzoekt om contact te maken en kennis aan te bieden,” voegde hij toe.

Astronoom Nicole Loaring van de Sterrenwacht in Zuid-Afrika vertelde de krant dat de waarnemingen hoogstwaarschijnlijk zijn te verklaren als meteorietenregens, zwermen van meteoren die vaak afkomstig zijn van stof en gruis dat achtergelaten is door kometen.

Reddingsactie

Ze voegde toe dat mensen zich sinds alle voorspellingen van het einde van de wereld meer bewust zijn geworden van zaken die zich voordoen in het luchtruim. “Als ze een licht zien denken ze dat het einde van de wereld nabij is,” zei Loaring.

Op zondag 24 februari werd een reddingsactie op touw gezet in Port Alfred in de provincie Oost-Kaap nadat mensen hadden gezien hoe een vliegtuig in zee was gestort. Er werden reddingsboten ingezet en de burgerluchtvaartautoriteit informeerde bij vliegvelden of ergens een vliegtuig werd vermist.

Er werden geen wrakstukken aangetroffen en ook waren er geen vliegtuigen vermist. Het blijft vooralsnog onduidelijk wat de getuigen hebben gezien. Ze zagen naar eigen zeggen een object dat op een vliegtuig leek en richting de aarde viel, voordat het uit het zicht verdween.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

heel leuk in elkaar gedraaid,hoeveel onzin slikt de massa nog,voor dat zij eindelijk wakker worden,altijd gedacht dat kaapstad richting zuidpool ligt ,en de van buiten de aarde afkomstigge objecten via dat gebied hier vaak naar binnenkomen.en als het driehoekige vliegtuigen zijn dan zal het wel weer een poppenkast oefening zijn van .vul zelf maar in. om een z.g alien invasie tegen te houden,.

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Ach gossie we weten al lang dat ufo’s er zijn. Kijk maar eens naar docu’s over Egyptenaren en Zuid Amerika. Lastig hoor om die zware stenen zo secuur neer te leggen. Om dit neer te zetten als mensen die werkten met koperbijtels is net zo’n nonsens als geloven in het feit dat zware (vol met snuggere staalconstructies) volgezette wolkenkrabbers met een vliegtuig ineen kunnen storten en wel rechtstandig op de grootste weerstand. Als je dat gelooft moet je ofwel Owelliaans zijn of gehersenspoeld. Gaarne reactie.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Door verschillen in de temperatuur van luchtlagen, zou het mogelijk kunnen zijn dat mensen dingen zien, die in werkelijkheid natuurlijk te verklaren zijn.Men noemt dit een “Fata Morgana”(luchtspiegeling)Dit is een optisch fenomeen dat het resultaat is van temperatuurinversie, een verschijnsel waarbij er grote temperatuurverschillen bestaan tussen verschillende luchtlagen. Lucht is een zeer slechte warmtegeleider, er treedt nauwelijks vermenging op zolang er geen noemenswaardige wind staat. Het (horizontale) scheidingsvlak tussen deze luchtlagen met verschillende temperatuur en daardoor ook met een verschillende brekingsindex voor licht, kan zich zo onder specifieke omstandigheden als SPIEGEL gaan gedragen. Ook kan de luchtlaag met de laagste temperatuur zich zo als LENS gaan gedragen.Dit kan de verklaring zijn, waarom die mensen het vliegtuig(UFO) in zee zagen storten.

pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

[quote name=”Aardebewoner”]Ach gossie we weten al lang dat ufo’s er zijn. Kijk maar eens naar docu’s over Egyptenaren en Zuid Amerika. Lastig hoor om die zware stenen zo secuur neer te leggen. Om dit neer te zetten als mensen die werkten met koperbijtels is net zo’n nonsens als geloven in het feit dat zware (vol met snuggere staalconstructies) volgezette wolkenkrabbers met een vliegtuig ineen kunnen storten en wel rechtstandig op de grootste weerstand. Als je dat gelooft moet je ofwel Owelliaans zijn of gehersenspoeld. Gaarne reactie.[/quote]
het is zinloos slapende schapen, wakker te maken,jij wordt toch niet geloofd.dus gaan zij in ontkenning .of zo als hw hierboven rationele verklaring zoekende.maar een troost zelf zag ik 50 jaar geleden 2 ufo vlak naast het schip uit het water komen en even later weer er in gaan, met een snelheid, onvoorstelbaar ,en zonder dat er een druppel water opspatte,maar ja toen werd je al helemaal niet geloofd.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x