Homepagina » Buitenland » Aantal volledig gevaccineerde Schotten dat opgenomen wordt in ziekenhuizen schiet omhoog
gevaccineerd
Foto: Unsplash

Aantal volledig gevaccineerde Schotten dat opgenomen wordt in ziekenhuizen schiet omhoog

Afgelopen maand zijn bijna 300 volledig gevaccineerde Schotten met corona opgenomen in het ziekenhuis, zo blijkt uit officiële cijfers waar The Scottish Sun over bericht. Tussen 5 juni en 2 juli belandden 288 dubbel geprikte mensen in het ziekenhuis.

Het aantal steeg van 38 op 11 juni naar 129 op 2 juli en verdriedubbelde daarmee. Er zijn vorige maand in Schotland ook 111 mensen naar het ziekenhuis gebracht die één keer ingeënt waren. In totaal zijn 27 volledig gevaccineerde mensen overleden.

Hoewel twee doses de ‘beste bescherming tegen corona bieden’, is er een kans dat iemand ziek wordt aangezien geen enkel vaccin 100 procent effectief is tegen het virus, beweert de WHO.

In Groot-Brittannië, maar ook in Nederland wordt driftig gevaccineerd tegen corona. Tegelijkertijd neemt het aantal ‘coronabesmettingen’ daar in rap tempo toe. Groot-Brittannië en Nederland kunnen zich inmiddels meten met landen als de Verenigde Arabische Emiraten, de Seychellen, Chili, Israël en Bahrein, tot voor kort de top 5 van meest gevaccineerde landen.

In alle vijf landen schoot het aantal ‘coronagevallen’ omhoog na de uitrol van het vaccin. De Seychellen en Bahrein noteerden in mei wereldwijd gezien de hoogste aantallen nieuwe gevallen. In Israël en op de Seychellen werden de teugels vervolgens strakker aangetrokken.

4.9 53 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Hoe duidelijk moeten wij het nu nog hebben, dat wij vanaf het begin van de prikcampagne zwaar besodemieterd zijn? Ofschoon… WIJ niet natuurlijk, want ik ga ervan uit dat de meeste lezers geen gebruik hebben gemaakt van hun o zo vriendelijke aanbod om die “levensreddende” prik te halen. Gelukkig maar.
Wat er nu gebeurt, is natuurlijk door de ECHTE experts al maandenlang voorspeld. Het is een absolute no go om midden in een pandemie een vaccinatieprogramma los te laten. Althans, zo heb ik het gelezen. Dat is dus absoluut vragen om moeilijkheden.
Het blijkt nu dus ook een aperte leugen te zijn, dat je weliswaar die zogenaamde corona nog kunt krijgen, maar dat je dan een stuk minder ziek zult worden. En het ziekenhuis zal je natuurlijk helemaal niet meer van binnen gaan bekijken.
Al deze gezondheidsvoorspellers vallen dus allemaal ZWAAR door de mand. En dat is maar goed ook.
Ik las gisteren op Telegram dat er nu 67% van de Nederlanders is “gevaccineerd”. Dat is natuurlijk 67% te veel, maar aan de andere kant valt het mij toch wel mee. Er zijn dus schijnbaar toch méér verstandige mensen dan je zo op het eerste oog zou denken. Dat geeft moed. Wij staan ZEKER niet alleen.

PPPIS
PPPIS
3 maanden geleden

Weer een overduidelijk bericht wat onderstreept hoe het ‘heurt’ naar deze prik misdaden te kijken.

In plaats van naar het hersenspoelprogramma van de mm en overheidsdienaren te luisteren, en dan ook nog de illussie te hebben dat zij voor rede vatbaar zijn, zou dit keihard in hun oren geschreeuwd moeten worden:
PP-PIS
(Pro-Prik-Propaganda Is Satanisch!).

loNe
loNe
3 maanden geleden

… overal staat ‘de race [-naar herdimmunity]’… WAT is die 70% – wanneer je weet dat die prik niets met cojona te maken heeft omdat ie gewoon niet werkt? is die 70 a threshold effect [’12 monkey effect’] ? Het grafeenoxide (of laat het een andere -oxide zijn) slaat steeds meer ergens op als je t vaker bekijkt … and remember , the 666 mark is administered by DECEIT

loNe
loNe
3 maanden geleden

add : dat warpspeed logo , de kubus , IS ‘bewustzijn’… vergelijk het threshold effect …

x

Check Also

rivm

Flashback: RIVM noemt grootschalige vaccinatie als mogelijke oorzaak suboptimaal immuunsysteem

Er wordt op dit moment op grote ...

media

‘Dit zou het énige onderwerp in de media moeten zijn. Er is iets aan de hand en het is ernstig’

In landen over de hele wereld ligt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

75
0
We lezen graag je reactie!x