UFO Database Archief

Achterberg 16+17 januari – Veel onconventionele gekleurde objecten

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: I. en H.
Woonplaats: Achterberg (bij Rhenen), provincie Utrecht

Maandag 16 januari ‘s-avond veel activiteit in de hemel te zien. Veel objecten die zich heel snel kunnen verplaatsen, wendingen kunnen maken, kleuren licht, wit, blauw, rood, licht uit en zie je ze heel hard vliegen. Gezien vanuit onze tuin richting zuiden. Vliegen rond van Oost naar Zuid naar West naar Oost en direcht terug naar Oost met snelle wending, maken snelle wending omhoog. Door een verrekijker bijna niet te volgen door de snelheid.

17-1-2012. Vanaf ca. 17.30 uur weer veel activiteit tot ca. 22.30 uur. Objecten lijken op vliegtuigen maar zijn veel sneller en vliegen in formatie b.v. in driehoek of in tweetal. Door de verrekijker (nachtkijker) te zien had 1 de vorm van een driehoekobject. Wij hebben allebei genoten van het kunst- en vliegwerk. Wij kunnen ons niet voorstellen dat gewone vliegtuigen uit hun baan mogen om dit op deze tijdstippen te doen. Ook in onze beleving geen straaljagers. Ze maken een ander geluid.

Veel verdwenen in formatie richten het westen rond ca. 22.15 uur. Andere verdwenen richting Noordoosten en later zagen we er 1 richting het noorden gaan ca. 22.30 uur. Om ca. tussen 20.30-21.30 uur kwam er een helikoper vanuit het oosten richting het westen. Objecten vlogen toen in het gebied Oost Zuid West. Bijzonder.

Graag willen wij deze bijzondere ervaring melden en zijn heel benieuwd of jullie hiervan meer meldingen hebben en wat het kan zijn?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x