Homepagina » UFO Database Archief » Achterhoek/Limburg oktober – ‘Veel ruimteschepen’

Achterhoek/Limburg oktober – ‘Veel ruimteschepen’

Naam: R.R.
Woonplaats: Borculo

Afgelopen week heb ik regelmatig ruimteschepen waargenomen op verschillende lokaties in Nederland. Allereerst heb ik ongeveer over 3 dagen 8 waarnemingen gedaan in mijn eigen woonplaats. Dit gebeurt meestal `s nachts, wanneer Orion hoog aan de hemel staat.

Ik zag 1 ruimteschip die er organisch uitzag. Deze vloog laag over onze woning. Daarna zag ik in de buurt van Orion verschillende schepen vliegen.

Gisteren waren wij in America (Limburg), toen het eenmaal donker was zag ik 2 ruimteschepen voorbij schieten. Onderweg via Deventer zag ik wederom een ruimteschip door het luchtruim schieten. Alle waarnemingen van ruimteschepen, vlogen niet in een rechte lijn, het ging alle kanten op.

Wat mij vooral opvalt is dat de afgelopen week ontzettend veel waarnemingen zijn boven de Achterhoek. Ik heb helaas geen foto`s of filmmateriaal.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

prik

Helft volwassen Nederlanders heeft 3e prik niet gehaald: ‘Coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen’

Afgelopen week hadden bijna 6,5 miljoen volwassenen ...

man

Gruwelijk: man haalt Pfizer-prik, krijgt te kampen met ‘ongekende’ tumorgroei en sterft binnen 30 dagen

Bij VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x