Straling

Actie tegen inschakeling UMTS-mast (video)

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Karen van Loon uit het Brabantse Megen gaat buitensporig zwaar gebukt onder stralingen van elektronische apparatuur, waaronder met name een nabijgelegen UMTS-mast.

Ze slijt haar dagen in een stralingswerend tentje. Blootstelling aan gepulste hoogfrequente elektromagnetische straling is schadelijk voor de gezondheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Karen’s vader heeft het voor elkaar gekregen dat de UMTS-mast werd uitgeschakeld, maar om te voorkomen dat deze weer in werking wordt gesteld voert hij actie.

Naar schatting 150.000 à 200.000 mensen in Nederland hebben in meerdere of mindere mate last van stralingen. Karen van Loon zou lijden aan elektrohypersensitiviteit (EHS). Daardoor is ze extreem gevoelig voor de straling van de UMTS-mast.

In EenVandaag een gesprek met vader en dochter Van Loon. Ook wordt gesproken met een stralingsdeskundige. Om bevrijd te worden van blootstelling aan de schadelijke gepulste hoogfrequente elektromagnetische straling biedt Niburu de Schumann Resonantie Cursus om het zelfgenezend vermogen te herstellen en ons energetisch veld op orde te krijgen.

sitestat

Bron: Eenvandaag.nl

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x