Homepagina » Mens en Dier » Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel
adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, baarde enkele dagen geleden opzien door allerlei opmerkelijke uitspraken te doen op social media. Ze deelde onder meer een Facebookbericht waarin wordt geclaimd dat sommige mensen het bloed van kinderen drinken omdat dat ‘adrenochroom’ bevat.

Diverse buitenlandse tv-zenders hebben hier onlangs aandacht aan besteed. Het onderwerp is ook opgepikt door Klagemauer TV. Het medium deelde in april een filmpje van de Duitse zanger Xavier Naidoo waarin hij in tranen zegt: “Adrenochroom… Afbeeldingen… Als je ertegen kunt…”

Kla.TV besloot zich naar aanleiding van de uitspraken van artiesten over adrenochroom in de materie verdiepen. Het blijkt een bijproduct te zijn van adrenaline, dat in het lichaam wordt aangemaakt op het moment dat iemand gestrest is, veel pijn heeft, in shock verkeert of angstig is. Het wordt ook wel roze adrenaline genoemd. In de jaren vijftig toonden Abram Hoffer en Humphrey Osmond de hallucinogene werking van adrenochroom aan. De werking is vergelijkbaar met die van LSD.

Verjongingsmiddel

Voormalig CIA-spion Robert David Steele bracht adrenochroom in 2017 in verband met ritueel kindermisbruik. Hij legde uit dat kinderen tijdens ceremonies worden gefolterd zodat hun lichaam veel adrenaline aanmaakt. Volgens Steele is het in satanische kringen gebruikelijk om met adrenochroom verrijkt bloed te drinken. De ex-CIA-spion zegt daarnaast in meerdere interviews dat adrenochroom in rijke kringen wordt gezien als verjongingsmiddel.

Onlangs liet ook de Mexicaans-Amerikaanse bokser David Rodriguez zich uit over dit onderwerp: “Er zijn kindslachtoffers. Er zijn mensen die andrenochroom drinken. Waarbij ze het kind terroriseren. Dat is moeilijk te verteren. Eigenlijk is het een heel oud ritueel. Het is een zieke, zieke, zieke ceremonie.”

Ook in films komt dit onderwerp zo af en toe voorbij. Zo wordt in de film ‘Fear and Loathing in Las Vegas’ uit 1998 met Johnny Depp in de hoofdrol openlijk gesproken over adrenochroom en wordt het zelfs ingenomen. De film legt ook een link met satanisme en rituele kindermoord. De cult rond adrenochroom zou tot diep in de Amerikaanse film- en muziekindustrie reiken.

10.000 kinderen verdwenen

Europol liet bovendien weten dat er in 2015 10.000 kinderen zijn verdwenen in Europa. De organisatie vreest dat de meeste kinderen zijn verhandeld en seksueel worden misbruikt. En enkele dagen geleden hebben de Duitse autoriteiten in een onderzoek naar kindermisbruik liefst 30.000 verdachten in beeld gekregen. Die zouden onderdeel zijn van een grootschalig pedofielennetwerk. Het onderzoek draait om ernstige kindermishandeling, weet de NOS. We hebben dus te maken met een ongekend groot probleem.

Denk aan de New Yorkse miljardair Jeffrey Epstein die een kinderseksnetwerk voor de Amerikaanse bovenklasse bestierde. Er zijn veel vraagtekens rond zijn dood. En denk aan het satanische netwerk rond Dutroux in België, waar maar liefst 27 getuigen stierven. Denk ook aan Natascha Kampusch in Oostenrijk. Politieagent Franz Kröll onderzocht deze zaak als onafhankelijk expert. Hij vertelde zijn broer dat hij mogelijk een groot schandaal op het spoor was waarbij Oostenrijkse politici betrokken waren. De man werd teruggevonden op het balkon van zijn appartement met een kogel door het hoofd.

We kunnen onze ogen hier niet voor sluiten.

Bekijk het item hieronder:

[Kla.TV]
1 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
P.M.
P.M.
9 maanden geleden

Ziekelijk en zulke monsters moesten ze direct afknallen.!!!

Willem
Willem
Reactie op  P.M.
9 maanden geleden

Dat zou ook moeten inderdaad , er zijn er maar weinig die doorhebben dat deze monsters al jaren bezig zijn ons te vergiftigen onze rechten en rijkdommen af te nemen ze zijn al heel ver , ik blijf hopen dat het een laatste stuiptrekking is van de pedofiele\satanisten maar hoop vervliegt wel een beetje . Denk vooral aan jezelf NU , zelf buren en vrienden geloven alleen de liegende msm , er worden meer mensen wakker maar er zoveel gaande het is amper bij te houden

vladi
vladi
9 maanden geleden

daar heb je wapens voor nodig.
het volk is ontwapend….ziehier het resultaat.
de elite beschermd door bewapende eten en drinken de ontwapende.

fff

Egyptenaar
Egyptenaar
9 maanden geleden

Ondertussen is Ghislaine Maxwell opgepakt… wanneer zal zij ‘zelfmoord’ plegen?

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Egyptenaar
9 maanden geleden

Ook heel benieuwd wat er met haar gaat gebeuren… Waar heeft ze al die tijd gezeten? Waarom is ze nu pas opgepakt? Leeft Epstein nog en heeft hij verklaringen afgelegd? Is kamp Trump/Q nu wel goed of fake? Veel vragen…

Remco
Remco
Reactie op  Mikkel
4 maanden geleden

Don’t trust anyone doe je eigen gedegen onderzoek en pak daaruit de gulden middenweg.

Petrus
Petrus
9 maanden geleden

Zij zal als breekijzer gebruikt worden om namen bekend te maken over de hele wereld tot in de hoogste en rijkste kringen.

Petrus
Petrus
9 maanden geleden

Ik bedoel natuurlijk Ghislaine Maxwell.

Mikkel
Mikkel
9 maanden geleden

Hierover is veel te vinden online. Het is ook te linken aan misbruik in Nederland waar hooggeplaatste figuren bij betrokken zouden zijn (politici, politie, justitie). Zie ook het recente artikel over, en de uitzending van Argos over satanisch misbruik. Ook Micha Kat heeft hierover veel bekend gemaakt door de jaren heen. Volgens Roger Stone zit Nederland heel hoog in de boom van georganiseerde kindermisbruik. En dan wel aan de kant van de overheid.

Mikkel
Mikkel
9 maanden geleden

Er schijnt op één plek in de wereld synthetische adrenochroom te worden geproduceerd: in Wuhan.

Ron
Ron
9 maanden geleden

Dus de legende van graaf Dracula is gebaseerd op echte wetenschap. Alleen zijn deze monsters mensen.

Elise
Elise
9 maanden geleden

En als dat kind een ziekte(bloed) bij zich draagt? Denk bv aan Hepatitis.
Ik drink liever een glas port ruby of tawny.

Cekay
Cekay
9 maanden geleden

Download het unieke en niet te kopen boek “De familie Oranje”.
capodituticapi007.blogspot
Haast niet te geloven wat hierin wordt beschreven.

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

trump

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x