Homepagina » Mens en Dier » Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel
adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, baarde enkele dagen geleden opzien door allerlei opmerkelijke uitspraken te doen op social media. Ze deelde onder meer een Facebookbericht waarin wordt geclaimd dat sommige mensen het bloed van kinderen drinken omdat dat ‘adrenochroom’ bevat.

Diverse buitenlandse tv-zenders hebben hier onlangs aandacht aan besteed. Het onderwerp is ook opgepikt door Klagemauer TV. Het medium deelde in april een filmpje van de Duitse zanger Xavier Naidoo waarin hij in tranen zegt: “Adrenochroom… Afbeeldingen… Als je ertegen kunt…”

Kla.TV besloot zich naar aanleiding van de uitspraken van artiesten over adrenochroom in de materie verdiepen. Het blijkt een bijproduct te zijn van adrenaline, dat in het lichaam wordt aangemaakt op het moment dat iemand gestrest is, veel pijn heeft, in shock verkeert of angstig is. Het wordt ook wel roze adrenaline genoemd. In de jaren vijftig toonden Abram Hoffer en Humphrey Osmond de hallucinogene werking van adrenochroom aan. De werking is vergelijkbaar met die van LSD.

Verjongingsmiddel

Voormalig CIA-spion Robert David Steele bracht adrenochroom in 2017 in verband met ritueel kindermisbruik. Hij legde uit dat kinderen tijdens ceremonies worden gefolterd zodat hun lichaam veel adrenaline aanmaakt. Volgens Steele is het in satanische kringen gebruikelijk om met adrenochroom verrijkt bloed te drinken. De ex-CIA-spion zegt daarnaast in meerdere interviews dat adrenochroom in rijke kringen wordt gezien als verjongingsmiddel.

Onlangs liet ook de Mexicaans-Amerikaanse bokser David Rodriguez zich uit over dit onderwerp: “Er zijn kindslachtoffers. Er zijn mensen die andrenochroom drinken. Waarbij ze het kind terroriseren. Dat is moeilijk te verteren. Eigenlijk is het een heel oud ritueel. Het is een zieke, zieke, zieke ceremonie.”

Ook in films komt dit onderwerp zo af en toe voorbij. Zo wordt in de film ‘Fear and Loathing in Las Vegas’ uit 1998 met Johnny Depp in de hoofdrol openlijk gesproken over adrenochroom en wordt het zelfs ingenomen. De film legt ook een link met satanisme en rituele kindermoord. De cult rond adrenochroom zou tot diep in de Amerikaanse film- en muziekindustrie reiken.

10.000 kinderen verdwenen

Europol liet bovendien weten dat er in 2015 10.000 kinderen zijn verdwenen in Europa. De organisatie vreest dat de meeste kinderen zijn verhandeld en seksueel worden misbruikt. En enkele dagen geleden hebben de Duitse autoriteiten in een onderzoek naar kindermisbruik liefst 30.000 verdachten in beeld gekregen. Die zouden onderdeel zijn van een grootschalig pedofielennetwerk. Het onderzoek draait om ernstige kindermishandeling, weet de NOS. We hebben dus te maken met een ongekend groot probleem.

Denk aan de New Yorkse miljardair Jeffrey Epstein die een kinderseksnetwerk voor de Amerikaanse bovenklasse bestierde. Er zijn veel vraagtekens rond zijn dood. En denk aan het satanische netwerk rond Dutroux in België, waar maar liefst 27 getuigen stierven. Denk ook aan Natascha Kampusch in Oostenrijk. Politieagent Franz Kröll onderzocht deze zaak als onafhankelijk expert. Hij vertelde zijn broer dat hij mogelijk een groot schandaal op het spoor was waarbij Oostenrijkse politici betrokken waren. De man werd teruggevonden op het balkon van zijn appartement met een kogel door het hoofd.

We kunnen onze ogen hier niet voor sluiten.

Bekijk het item hieronder:

[Kla.TV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • P.M. schreef:

  Ziekelijk en zulke monsters moesten ze direct afknallen.!!!

  21 likes
  • Willem schreef:

   Dat zou ook moeten inderdaad , er zijn er maar weinig die doorhebben dat deze monsters al jaren bezig zijn ons te vergiftigen onze rechten en rijkdommen af te nemen ze zijn al heel ver , ik blijf hopen dat het een laatste stuiptrekking is van de pedofiele\satanisten maar hoop vervliegt wel een beetje . Denk vooral aan jezelf NU , zelf buren en vrienden geloven alleen de liegende msm , er worden meer mensen wakker maar er zoveel gaande het is amper bij te houden

   21 likes
 • Mikkel schreef:

  Hierover is veel te vinden online. Het is ook te linken aan misbruik in Nederland waar hooggeplaatste figuren bij betrokken zouden zijn (politici, politie, justitie). Zie ook het recente artikel over, en de uitzending van Argos over satanisch misbruik. Ook Micha Kat heeft hierover veel bekend gemaakt door de jaren heen. Volgens Roger Stone zit Nederland heel hoog in de boom van georganiseerde kindermisbruik. En dan wel aan de kant van de overheid.

  13 likes
 • Egyptenaar schreef:

  Ondertussen is Ghislaine Maxwell opgepakt… wanneer zal zij ‘zelfmoord’ plegen?

  6 likes
  • Mikkel schreef:

   Ook heel benieuwd wat er met haar gaat gebeuren… Waar heeft ze al die tijd gezeten? Waarom is ze nu pas opgepakt? Leeft Epstein nog en heeft hij verklaringen afgelegd? Is kamp Trump/Q nu wel goed of fake? Veel vragen…

   4 likes
 • Ron schreef:

  Dus de legende van graaf Dracula is gebaseerd op echte wetenschap. Alleen zijn deze monsters mensen.

  6 likes
 • Petrus schreef:

  Zij zal als breekijzer gebruikt worden om namen bekend te maken over de hele wereld tot in de hoogste en rijkste kringen.

  5 likes
 • Cekay schreef:

  Download het unieke en niet te kopen boek “De familie Oranje”.
  capodituticapi007.blogspot
  Haast niet te geloven wat hierin wordt beschreven.

  3 likes
 • vladi schreef:

  daar heb je wapens voor nodig.
  het volk is ontwapend….ziehier het resultaat.
  de elite beschermd door bewapende eten en drinken de ontwapende.

  fff

  2 likes
 • Mikkel schreef:

  Er schijnt op één plek in de wereld synthetische adrenochroom te worden geproduceerd: in Wuhan.

  2 likes
 • Rovaz schreef:

  Er zijn 30.000 IP adressen gevonden in Duitsland. Geen mensen. Iemand kan heel veel IP adressen genereren en zeker via Tor. Dus waarschijnlijk veel minder mensen. Maar 1 is al teveel natuurlijk.

  2 likes
 • Petrus schreef:

  Ik bedoel natuurlijk Ghislaine Maxwell.

  1 likes
 • Elise schreef:

  En als dat kind een ziekte(bloed) bij zich draagt? Denk bv aan Hepatitis.
  Ik drink liever een glas port ruby of tawny.

  1 likes
 • Aravind schreef:

  Dit is een praktijk die al duizenden jaren plaatsvindt, en omdat in het verleden bepaalde cults / religies hierop betrapt zijn, werden deze verbannen. Telkens opnieuw duikt dit onder de radar en gebeurd opnieuw.
  Vandaag ‘verdwijnen’ er zo’n 2.500 kinderen op deze wereld PER DAG.
  Volgens de Facebook baas is adrenochrome het beste dat hij ooit heeft meegemaakt.
  De hoogste kwaliteit adrenochrome zou komenn uit het uitsnijden van de pijnappelklier…

  Maar adrenochrome wordt vooral op bestelling uit China geïmporteerd, zowel de echte als synthetische versie. In het begin van de ‘corona-crisis’, was er een probleem, dat plots veel bekende personen ziek werden. In bepaalde kringen spreekt men van geïmporteerde adrenochroom die besmet was.

  1 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans zet Nederland op z’n kop met ‘Een Voor Allen’, en haalt uit naar Hugo de Jonge

  Lange Frans neemt ons dieper mee het ...

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  >