Channelings

Afgescheidenheid, de perfecte illusie – Channeling 03-03-2022

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, dankjewel dat je de tijd neemt om onze boodschap te lezen. Onze boodschappen zijn altijd gericht op jou om je beter te gaan voelen, om meer liefde te ervaren en minder afgescheidenheid. Om te groeien in wie je bent en in de kennis van wie je werkelijk bent.

Jij bent oneindig

oneindigIeder mens is een baken van Licht, toch beseffen nog niet alle mensen dit. Velen zijn nog altijd vastgeroest in hun overtuiging dat ze slechts een fysiek mens van vlees en bloed zijn, en dat als ze sterven, dit het einde is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wij zijn hier om je te vertellen dat je veel meer bent dan dat. Dat je een spiritueel wezen bent, een wezen zonder begin en zonder eind, dat je uit de non-fysieke wereld komt, en dat je je slechts tijdelijk naar deze fysieke realiteit hebt gefocust.

Emoties

Je wilt ervaren hoe het is om te leven in een dualistische wereld, een wereld van beperkingen, limieten, gebrek en afgescheidenheid.

Je wilde weten hoe het zou voelen om andere emoties te ervaren dan alleen liefde. Dit klinkt wellicht vreemd, maar het is ook precies de reden waarom mensen op zoek gaan naar extremen.

adrenaline, emotiesWaarom gaat iemand parachutespringen? Waarom beklimt iemand Mount Everest? Het gaat altijd om de kick, om het ervaren van bepaalde emoties, om de adrenaline die door je lijf jaagt.

Waarom ga je op vakantie? Je bent altijd op zoek naar het voelen van emoties, van fysieke uitwerkingen van datgene wat je ziet en ervaart, op je lichaam.

En daar put je energie uit. Een bergwandeling is vermoeiend, maar wanneer je die hebt gedaan en moe op je hotelbed zit, nadat je bent teruggekomen, geeft dat een voldoening die het eigenlijke doel is waarom je de bergwandeling deed.

Illusie van afgescheidenheid

Je doet dit allemaal niet zo bewust vanuit je menszijn, maar vanuit wie je werkelijk bent is dit wel degelijk een bewuste keus.

Jij, degene die jij in werkelijkheid bent, wil zoveel mogelijk verschillende ervaringen hebben op deze planeet, in deze mensvorm die je nu hebt.

afgescheidenheidAfgescheidenheid is de perfecte illusie, die je laat denken dat jij afgezonderd bent van alles en iedereen om je heen. Daardoor kun je al die verschillende emoties ervaren.

Omdat je dit als mens echter bent vergeten, blijf je hangen in de dichtheid van de lagere vibraties. Dat maakt dat je naar oorlog en ellende kijkt vanuit afgescheidenheid en niet vanuit een perspectief in een hogere vibratie.

Verhoog je vibratie

Zodra je je vibratie verhoogt, en gaat kijken vanuit de Liefde die jij in werkelijkheid bent, ga je dingen op een heel andere manier bezien.

Vanuit de dichtheid van de lage frequenties, is al het lijden vreselijk en maakt het je boos, verdrietig, mogelijk zelfs wraakzuchtig. Dit is normaal en begrijpelijk.

Jij bent echter veel meer dan je denkt, en door je vibratie te verhogen, wat we al eerder hebben uitgelegd, kun je meer zien en beter begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan.

En kun je gaan zien dat er niets gebeurt dat niet de bedoeling is!

Stop met oordelen

Raak niet verstrikt in oordelen over wie er goed of fout is in de oorlog die zich nu ontvouwt. Dat is wat je naar beneden trekt, dat haalt je vibratie omlaag, en dan kom je in de eindeloze loop van afgescheidenheid, beperkingen en gebrek terecht.

Verhoog je vibratie, en vertrouw erop dat situaties zo zijn als ze moeten zijn, waarbij het niet uitmaakt wie de agressor is en wie het slachtoffer.

De huidige situatie gebeurt, omdat die weer nieuwe situaties tot gevolg heeft. En die brengen weer dingen voort die jij nodig hebt. Waarvan je nu het doel of nut nog niet kunt zien!

Alleen liefde

stuur liefdeBlijf liefde sturen naar ieder mens, inclusief degenen die de oorlog voeren, en degenen die jij vanuit je menszijn als ‘slecht’ ziet. Alleen Liefde kan je helpen om, in mentale zin, uit deze toestand op te stijgen.

Zolang jij in de lage vibraties en in het oordeel blijft, zul je je ongelukkig en onmachtig voelen. Dat is niet wie jij bent! Jij bent zo machtig dat je de hele wereld kunt veranderen, want het is jouw creatie.

Open je ogen

Er komt een dag dat je dit zult beseffen, en tot die tijd blijven wij je eraan herinneren. Jij bent Source, jij bent God, jij bent eeuwigdurend, oneindig, gefocust in de fysieke vorm van een menselijk lichaam.

Alles is één, hoezeer jij ook het tegendeel denkt. De afgescheidenheid die je ervaart, het gebrek en de beperkingen die je ervaart, het zijn allemaal illusies, die jij hebt gekozen om te ervaren.

Het is echter niet de bedoeling dat je daarin blijft hangen. Je mag je figuurlijke ogen openen en je weer openstellen voor de Liefde, voor de overvloed, voor alles wat jij in werkelijkheid bent.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, we houden van jou en willen je helpen bij het zien van wie jij werkelijk bent.

En daarmee zijn we voor vandaag compleet.

4.6 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Wij zijn niet God maar hebben een stukje God in ons. Ik vind dat wel een verschil.

Cees
Cees
2 jaren geleden

Dat is mooi. Het scheelt al weer een slok op een borrel. Het begint een beetje te dagen.

Anna
Anna
2 jaren geleden

En hoe zit het met deze tijd op aarde waarin we de strijd zien tussen Satan en God? Leven we dan straks niet meer in vrijheid of is dat ook hoe je er zelf naar kijkt? You will own nothing and will be happy.

Rose
Rose
2 jaren geleden

We kunnen allemaal deeltjes in het uniiversum zijn zowel fysiek als alleen in energie, onze grootste thuis. De fysieke Aarde of iets meer macro-cosmos dan de Mens zal ooit vergaan binnen enkele miljarden jaren. Materie wordt geboren , maar sterft ook, niet-materie of het spirituele, of onze thuis nooit

Back to top button