Channelings

Afschuwelijke rampen, hoe kun je ermee omgaan? – Channeling 10-01-2023

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn om te spreken over rampen.

Wanneer je een ramp ziet of meemaakt

natuurlijke ramp, aardbevingWe zien dat velen van jullie zich zorgen maken over natuurrampen, rampen veroorzaakt door mensen, zoals oorlog, of problemen veroorzaakt door hoe de mensheid de planeet gebruikt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het kan rampzalig voor je zijn, als je ziet wat er in de wereld of zelfs in je eigen leven gebeurt.

Het kan pijnlijk zijn om het nieuws te zien of te lezen, om beelden te zien van jonge kinderen of dieren, die gewond, hongerig, verlaten of misbruikt zijn.

We begrijpen hoe zulke dingen een impact op je kunnen hebben, omdat je het ziet vanuit je menselijke standpunt, vanuit je fysieke perspectief.

Daar is niets mis mee, behalve dat het niet goed is voor je geestelijke gezondheid, noch voor je lichamelijke gezondheid, om zulke informatie voortdurend in je op te nemen.

Dus, hoe ga je met deze dingen om? Hoe kun je de gevoelens van verdriet, verlies, zorgen en overweldigd zijn overwinnen?

Alles komt voort uit Liefde

Zoals we je al vaak gezegd hebben, is de echte realiteit totaal anders.

Wat je ziet als iets wat ‘buiten’ je gebeurt, is iets wat op een veel grotere schaal gebeurt dan je met je fysieke zintuigen kunt zien of ervaren.

En hoewel het misschien moeilijk voor je is om te geloven of zelfs te accepteren, gebeuren deze dingen, hoe verwoestend ze je ook toeschijnen, allemaal met een goede reden, voortkomend uit Liefde.

We hebben al eerder uitgelegd dat alles vanuit Source komt, en in Source, de Bron of het Universum, is er maar één ding en dat is Liefde. De zuivere, goddelijke, onvoorwaardelijke, helende, motiverende, scheppende energie die Liefde is.

Er is niets anders, geen andere kracht dan Liefde.

Dus, als alles uit Source komt, uit Liefde, kan er dan iets anders zijn dan Liefde dat de verwoesting, de rampen die je ziet gebeuren, veroorzaakt?

Nu begrijpen we dat dit misschien moeilijk voor je te bevatten is, omdat je het ziet als ‘verkeerd’, ‘slecht’, ‘vreselijk’, maar vanuit een hoger perspectief is alles goed, is alles Liefde. Werkelijk.

Zegeningen in vermomming

Elke ramp heeft een reden die voortkomt uit Liefde. En het gebeurt altijd in het belang van mensen, zodat zij baat hebben bij wat er gebeurt.

Alles is in het voordeel van de mensen die het rechtstreeks meemaken, en ook voor de mensen die het van een afstand gadeslaan, wat jij zou kunnen zijn, die de dingen vanuit een ander deel van de wereld zien gebeuren.

De mensen die rechtstreeks met de rampen te maken krijgen, profiteren op de een of andere manier van de uitkomst.

Alles wat gebeurt bevat altijd een zegenHet is aan hun eigen Hoger Zelf of Ziel, hoe zij er baat bij hebben, waarom de dingen precies zo gebeuren.

Veel mensen die vreselijke ervaringen hebben meegemaakt, gezien vanuit een menselijk standpunt, zullen je achteraf vertellen, dat ook al vonden ze het op het moment dat ze de ramp meemaakten niet leuk en konden ze het niet waarderen, achteraf zien ze bijna altijd hoe het hen en hun leven enorm heeft gediend.

Alles gebeurt vóór jou, evenals voor alle andere mensen op de planeet. Elke ramp is een geschenk en een zegen, hoe je menselijke deel er ook tegenaan kijkt.

Inzicht helpt om te kalmeren

Dus, hoe kalmeer je je gevoelens van ontreddering, angst of woede, als je een ramp meemaakt? Of zelfs gevoelens veroorzaakt door je empathie en compassie voor mensen die vreselijke dingen meemaken?

Door je te realiseren dat jij schepper bent binnen je eigen creatie. Er is werkelijk niets om je zorgen over te maken, en wat je buiten je ziet is een deel van jou, maakt deel uit van jouw creatie.

Je begrijpt misschien niet waarom dingen gebeuren, je ziet misschien niet het grotere geheel, maar alles wat je ziet is er met een reden, komt voort uit Liefde, gebeurt voor het welzijn van alles en iedereen.

Dit weten, dit accepteren en toelaten, uit de weerstand en de angst of boosheid stappen, zal je helpen om tot rust te komen.

We zeggen niet dat je gevoelloos of emotieloos moet worden tegenover zulke dingen, maar je hoeft er niet over te piekeren noch helemaal op te gaan in gevoelens die je als negatief beschouwt.

Begin te accepteren, toe te staan en je open te stellen voor gedachten dat het mogelijk is dat er goede redenen zijn voor wat er ook aan de hand is.

Deze redenen gaan verder dan je beperkte ervaringen, op een hoger niveau. Er zijn dingen die je met je fysieke zintuigen niet kunt waarnemen.

Door dit te aanvaarden zul je je openstellen voor de energie van creatie, voor de energie van Source. Je zult gaan begrijpen dat Source wonderen verricht door alles wat waar dan ook gebeurt.

Je kunt altijd liefde sturen

Onthoud dat alles Eén is. Als je ervoor openstaat te aanvaarden dat alles uit Liefde komt, en je zelf liefde stuurt naar elke situatie of ramp die je menselijke deel als verschrikkelijk beschouwt, doe je het beste wat je ooit zou kunnen doen.

liefde sturenLiefde zenden, uit de angst blijven, je gedachten tot rust brengen door te begrijpen dat de dingen ten goede gebeuren, hoe het er ook uitziet, zal je helpen je bewustzijn te laten groeien en te verruimen en je meer bewust te worden van wat er werkelijk gaande is in jouw wereld en de wereld buiten je.

We houden zo veel van je, lief mens, en we hopen dat deze boodschap je zal helpen om je leven meer gerustgesteld te leven.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Ik ben niet zozeer bang voor een ramp. Het overkomt je plotseling en nadien blijkt of je het redt.
Het gevolg van een ramp lijkt mij veel erger.
Plunderingen door je landgenoten om nog aan eten te komen. En mss onderdak en warmte.
Dan moet je dus ná een ramp nog eens lange tijd in een soort van burgeroorlog verkeren..weet niet hoelang ik dat zou volhouden.

Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Alles loopt zoals het loopt. Ik zie de waanzin en de liefde. Ben vol vertrouwen.

Allahgaa
Allahgaa
1 jaar geleden

Hoe meer mensen in liefde zou gaan hoe sneller alles opgelost geraakt. Het is blijkbaar door ons zelf dat het langer duurt. We moeten met onszelf aan de slag. Ik vind het heel erg als de natuur en de dieren er het slachtoffer van zijn. Ik weet ook dat we ons leven deels zelf kiezen voor we geboren worden. Dus het is beter om zo snel mogelijk te evolueren. Wat ik me wel afvraag is eigenlijk al die mensen en dieren die met Mrna ingespoten zijn en het eten en drinken dat men vergiftigd om zo alles kapot te krijgen hoe gaat dat hersteld worden. ? Wat ik wel denk is dat niet iedereen.vatbaar hiervoor is.. Ik voel me wel gezegend en denk dat ik het wel zal overleven en me er nog een taak te wachten staat. Ik hoop dat alles snel terug in volle liefde zal zijn.

Onno
Onno
1 jaar geleden

Als iets of iemand zegt: De hel, de duivel, ‘pure evil’ bestaat niet…..het is allemaal liefde……dan zou je moeten weten hoe laat het is en wie of wat dat zegt, want de Bijbel leert anders.

Back to top button