Homepagina » Columns » Albert Toby » Albert Toby: Delft’s Zwart…
Column Albert Toby - Delft's Zwart - TU Delft

Albert Toby: Delft’s Zwart…

Mijn laatste column onder de noemer ‘It’s all bollocks’ dateert alweer van augustus 2014. Het ging over de stortvloed aan leugens rondom de neergehaalde MH17. In de media kwam een mind control-operatie op gang die in alle opzichten deed denken aan de eenzijdige en misleidende verslaggeving rondom de aanslagen van 9/11. Poetin had het gedaan, daar was op tv en in de krant geen twijfel over mogelijk. Alles is immers de schuld van Poetin.

Aanslag Oklahoma City

Op 9/11 werd Bin Laden meteen aangewezen als superschurk, zonder enig overtuigend bewijs. Mijn verbijstering die dag had nog meer te maken met het gemak waarmee het volk werd geprogrammeerd, dan met de aanslagen zelf. In die tijd had ik van huis uit al diepgaand onderzoek (boeken, video’s, films) gedaan naar de aanslagen in Oklahoma City (april 1995), waarin Timothy McVeigh als zondebok werd aangewezen en ter dood veroordeeld. Anderhalf uur na de aanslag werd hij toevallig (heel toevallig) aangehouden, omdat hij zonder kentekenplaten rondreed. Zijn gehuurde bestelbus zou hij die ochtend voor de deur van het Alfred P. Murrah overheidsgebouw hebben geparkeerd, waar hij vervolgens een dodelijk mengsel van kunstmest (ammoniumnitraat) en nitromethaan tot ontploffing bracht. Zo wil het verhaal.

Aanslag Oklahoma City 1995

Aanslag Oklahoma City 1995

Het grootste probleem met deze schijnbaar ‘harde feiten’ is echter dat het gebouw niet alleen door de kunstmesttruck van buitenaf kon zijn vernietigd. Ted Gunderson, ooit bijna directeur van de FBI, was na zijn pensioen als een soort Fox ‘X-files’ Mulder een eigen onderzoeksbureau begonnen. Hij beet zich helemaal vast in het onderzoek naar de bomaanslag en kwam tot de schokkende conclusie dat de Amerikaanse overheid zelf achter de aanslag zat. De fatale springladingen zaten bevestigd aan kolommen in het gebouw zelf. De afleidingstruc zat hem in de buiten het gebouw geparkeerde truck van Timothy McVeigh: de afleidingstruck.

Die zou – zelfs als hij qua omvang veel groter was geweest – maar een fractie van de verwoesting hebben kunnen aanrichten dan nu het geval was. Maar zelfs een monstertruck had niet kunnen verbloemen dat de steunkolommen in het gebouw waren opgeblazen. Van binnenuit dus. De schokkende waarheid is dat de Oklahoma bomaanslag een inside job was. Gunderson werd door de verdediging van McVeigh niet eens als getuige-deskundige opgeroepen, terwijl diens onderzoek het bedrog kon aantonen. Helemaal verrassend is het niet, want later doken er zelfs getuigenverklaringen met videobeelden op van Timothy McVeigh. Opgenomen op een Amerikaanse legerbasis, kort voor de aanslag.

Aanslag WTC 1993, de aanloop naar erger

Gunderson zou later ook bewijsmateriaal aanleveren dat de eerdere aanslag op het WTC in 1993 was uitgelokt door de FBI. De daders hadden aantoonbaar een hoop geld gekregen, maar de schade bleef bij toeval beperkt. De aanslag in Oklahoma leidde tot verscherpte antiterreurwetgeving, als voorbode op de Patriot Act van 2001. De pijlen werden vooral en juist gericht op patriottistische bewegingen, die zich wapenden tegen een overheid die ze totaal niet meer vertrouwen. Het was wachten op een nog grotere aanslag, omdat de echte daders vrij rond bleven lopen. Die volgende inside job is de boeken ingegaan als 9/11. De daders lopen nog steeds vrij rond, met alle gevaar van dien.

Tarik en de ‘aanval’ op de NOS

Tarik aanval NOS

Tarik op ‘bezoek’ bij de NOS

Nederland heeft een lager propagandabudget dan Amerika. Wij moeten het doen met de tweederangsacteur Tarik, die met een fopbril en neppistooltje op de koffie ging bij de NOS. De stoere arrestatie (“Handen omhoog, belhamel!”) werkte duidelijk op de lachspieren en zou zelfs bij Flikken Maastricht niet door de keuring zijn gekomen. Maar ach, het Journaal ging op zwart en de AIVD kreeg er direct honderd miljoen wit bij. Dat er die dagen toevallig net lastige Kamervragen op de agenda stonden, is ongetwijfeld toeval.

Dankzij Tarik (waar zit je, man, je bent zo stil) kregen de ‘experts’ op tv uitgebreid de kans om ‘complotdenkers’ een veeg uit de pan te geven. Zo konden zij betogen dat er nog steeds halve zolen en aluhoedjes rondlopen die geloven dat 9/11 een inside job is. Ik voel me op zo’n moment persoonlijk enigszins op mijn pik getrapt, al weet ik dat het woord ‘complotdenker’ destijds door de CIA is bedacht om lastige vragenstellers over de moord op JFK te stigmatiseren.

Experts of spindokters?

Het zijn dezelfde experts die beweerden dat Saddam diens vijand Bin Laden steunde, dat Irak massavernietigingswapens had, die hun mond hielden over de monsterlijke Patriot Act, die de kredietcrisis niet zagen aankomen, die Libië met goedkeuring naar het Stenen Tijdperk bombardeerden, die ‘IS’ volop gratis propaganda geven, die Poetin van alles de schuld geven, die niet zeggen dat vrijwel al die kunstmatige fake oorlogen in het Midden-Oosten en Oekraïne vooral om olie, (schalie-)gas, pijpleidingen en wapenhandel gaan. Want oorlog is big business, en bij oorlog is als eerste de waarheid de klos. De meeste ‘experts’ zijn spindokters, die de boel zo’n draai kunnen geven dat krom recht wordt, recht onrecht, en de wereld een omgekeerde wereld.

Vandaar dat we sinds vorig jaar bijna dag in dag uit overspoeld worden door anti-Poetin propaganda. Een doorsnee Journaaluitzending bevat de rubrieken ‘Het is de schuld van Poetin’, ‘Haatimams’, ‘Syriëgangers & Syriëgangsters’, ‘Jihad’ en ‘IS’. Het is wachten op een Journaaluitzending die al deze onderwerpen combineert en aantoont dat Poetin via Iran en IS de Jihad sponsort middels haatimams, om het westen te destabiliseren. Het is niet toevallig dat uitgerekend Poetin, Iran en de moslimwereld al lang weten dat 9/11 doorgestoken kaart was. Geen wonder dat die discussie te allen tijde is vermeden. Potentiële spelbrekers worden gedemoniseerd en de mond gesnoerd.

De Journaal-op-zwart-uitzending was voor mij dan ook een verademing, met dank aan Tarik. Ik voelde die dag ongeveer 34 gram minder Jihadangst en 84 gram minder Poetinschuld.

Bezoek aan TU Delft

Richard Gage van AEfor911Truth bij TU Delft

Richard Gage

Donderdagavond 16 april komt de Amerikaan Richard Gage van Architects & Engineers for 911Truth naar de aula van de TU in Delft. Hij is de woordvoerder van inmiddels ruim 2300 experts, architecten en ingenieurs, die een onafhankelijk onderzoek willen naar de gebeurtenissen van 9/11 en naar de instorting van WTC7 in het bijzonder.

Het College van Bestuur van de TU vindt het allemaal niet zo’n goed idee, deze presentatie, en heeft al aangekondigd de inhoud van het Studium Generale binnenkort opnieuw te toetsen. In 2006 hadden ze er aanzienlijk minder moeite mee toen de studenten van Coen Vermeeren tot de conclusie waren gekomen dat de officiële versie van de Amerikaanse overheid waarschijnlijker was dan de explosieventheorie. Dagblad Trouw kopte in: “Complottheorie naar rijk der fabelen verwezen”, zonder te vermelden dat de Amerikaan Jimmy Walter, met wie ik die dag in Delft in het hol van de leeuw was, ter plaatse vrijwel alle conclusies met cijfers en filmmateriaal kon weerleggen.

Uitgerekend Coen Vermeeren zegt nu “…Iedere academicus die zichzelf serieus neemt, moet openstaan voor verschillende geluiden en theorieën.” Waarvoor hulde. Dat zou ook voor het Journaal moeten gelden.

Het Journaal staat immers voor een lastige keus. Er zijn drie opties:

  1. Richard Gage’s ‘AEfor911Truth’ ook in Delft negeren
  2. Poetin de schuld geven
  3. Tarik van stal halen en het beeld op zwart zetten

Ik vermoed dat Poetin de schuld krijgt. Desnoods preventief.

Albert Toby

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
6 jaren geleden

Zonde van je tijd, om die te verdoen aan die zieke geesten, ze hebben met hun kolosale massa poen, zo’n grote vinger in de pap, dat er geen klein vingertje zelfs je pinkje er niet meer bij kan.
Ga lekker wandelen, of in je moestuin werken, daar hebben ze niet van terug, hé geen tegen spartelen meer, waar zijn ze gebleven, ja ze zijn lekker met zijn alle bezig, om hun leven meer inhoud te geven toch !

x

Check Also

corona

Alle ‘complottheorieën’ over corona komen uit: welke verschrikkingen staan ons nog meer te wachten?

Anderhalf jaar geleden was het nog ondenkbaar: ...

prinses

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Prinses Michael van Kent is al een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

1
0
We lezen graag je reactie!x