UFO Database Archief

Alkmaar 3 oktober – Helder rode bollen

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 20.09 uur.
Weertype: Vrij helder.
UFO kenmerken: Ronde bol, helder rood.
Beweging: Bewoog zich richting het Noord-oosten.

Zondagavond rond 20:00 uur was ik een stukje lopen met de hond en zag ik een rond object vliegen. Het bewoog zich met een snelheid als zijnde een vliegtuig maar het had een constant rood helder licht en maakte géén geluid.

Enkele ogenblikken (paar minuten) later kwam een zelfde object over. Ik heb hier met een echtpaar, welke hier ook getuige van waren, met verbazing naar gekeken. Zij vertelden dat er toen al 3 exact uitziende objecten uit dezelfde richting waren geweest. De eerste die zij hadden gezien was om 19:45 uur.

Resumé: Een object wat mijns inzien geen vliegtuig of iets dergelijks was, een rood constant licht, géén geluid hoorbaar.

Heb het, net als de andere getuigen, getracht het vast te leggen maar hoe zichtbaar het voor het oog was, het was absoluut niet vast te leggen op foto/film.

Met vriendelijke groet,
B. uit Alkmaar.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x