Gezondheid

Alle reden om dit jaar geen griepprik te halen

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is weer tijd om de jaarlijkse griepprik te halen, zo zegt het RIVM. Vanaf deze week halen meer dan 3,5 miljoen Nederlanders de gratis jaarlijkse griepprik.

Er worden steeds meer redenen ontdekt om de griepprik niet te nemen. Het nemen van een griepprik is namelijk schadelijk voor de gezondheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Veel mensen denken dat gevallen van verlamming of beroertes na het halen van de griepprik te zeldzaam zijn om de prik als gevaarlijk te bestempelen. De bijwerkingen treden echter vaak na verloop van tijd op.

Griepprikken kunnen bovendien geen bescherming garanderen omdat ze mogelijk niet het juiste virus bevatten voor het virus van het jaar waarin de prik wordt gegeven. Toch zijn er veel mensen die zeggen dat ze al jaren geen griep hebben gehad door de prik. Tot sommigen van hen de eerste symptomen van Alzheimer beginnen te vertonen.

Onlangs kondigde immunogeneticus Dr. Hugh Fudenberg aan dat mensen tien keer meer risico lopen om Alzheimer te krijgen nadat ze vijf griepprikken hebben gehaald. Dat is tien keer meer dan geen prik.

Dr. Fudenberg keek gedurende zijn onderzoek naar de zeventiger en tachtiger jaren. Hij meent samen met andere onderzoekers dat het verhoogde risico op Alzheimer het resultaat is van de combinatie kwik (thimerosal) en aluminium die door de tijd heen wordt afgezet in het brein.

Interessant genoeg neemt het aantal Alzheimer-gevallen de laatste decennia sterk toe en deze trend valt samen met de campagne voor het halen van de griepprik. Een nieuwsbrief van de Johns Hopkins University uit 1998 voorspelde in het komende decennium een verviervoudiging van het aantal Alzheimer-gevallen.

Volgens het Amerikaanse Centrum voor Ziektepreventie CDC worden de volgende substanties in vaccins gevonden: aluminium, antibiotica, eiwitten, formaldehyde (staat inmiddels te boek als kankerverwekkend), mononatriumglutamaat (MSG of E621 en een bekende neurotoxine) en thimerosal (neurotoxisch kwik). Thimerosal wordt tevens gebruikt in cosmetica.

Niet al deze additieven worden in alle vaccins gebruikt, maar de griepprik bevat meestal een groot deel van de genoemde hulpstoffen. Sommige griepprikken bevatten andere gifstoffen die nog niet genoemd zijn, zoals het reinigingsmiddel Triton X-100.

Neurochirurg Dr. Russell Blaylock zei dat vele verzwakte virussen in griepprikken in het lichaam aanwezig blijven en mogelijk muteren in een actief virus. De neusspray-vaccins voor kinderen bevatten actieve virussen.

Onlangs gaf Finland openlijk toe dat het Mexicaanse griepvaccin leidt tot narcolepsie en de Finse regering zal de medische kosten dekken van 79 kinderen die aandoeningen hebben gekregen als gevolg van het vaccin.

Er zijn veel betere manieren om het hele jaar gezond te blijven. Blijf Niburu in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de nieuwe gezondheid.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd: Finland geeft toe: Mexicaanse griepvaccin veroorzaakt chronische zenuwziekten

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
michael
michael
11 jaren geleden

je kunt je ook afvragen komt de toenemende Altzhemer niet door de bewust gecrieerde Chemtrails ?! Aluminium pannen zijn uit de handel gehaald omdat het altzheimer veroorzaakt maar bijna dagelijks worden we met Aluminium , strontium en Barium besproeid .
Nee we hebben niets te zeggen we worden belazerd waar we bij staan.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x