UFO Database Archief

Almelo 25 juli – Intens fel stralende oranje lichtbol

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A. en F. H.
Woonplaats: Almelo

Op 25 juli zaten mijn man en ik in het donker in de tuin, geen wolkje aan de lucht, windstil en warm. Ik keek naar de sterren en er ging heel hoog nog een satelliet langs. En toen ineens: wat is dat nou? Er verscheen over ons dak rond 23.00 uur, en lang niet zo hoog als een satelliet, een feloranje schitterende lichtbol. Het licht ervan was zeer intens en straalde uit naar alle kanten, met een constante snelheid vergelijkbaar met een vliegtuigsnelheid vanuit het noordoosten naar het zuidwesten gaan. Als in een lasvlam kijken maar dan in het oranje!

Mijn man zei, dat is nou wat ik gezien heb en ik ben blij dat jij het nu ook ziet. Dan weet je dat ik niet maar wat fantaseerde. Hoewel ik gewoon aanhoorde wat hij vertelde en zijn ervaring van wat hij zag serieus nam.

Mijn man had dit al een aantal keren eerder gezien terwijl hij de honden laat nog uitlaat. En precies zoals hij het mij het had verteld, zagen we het nu samen. Het licht is eerst heel fel, schitterend oranje, jammer genoeg op dat moment geen camera bij de hand om het te filmen of te fotograferen, geen tijd om te pakken, wilde alleen maar kijken en het was zo snel in één rechte lijn weg.

Zo’n fel oranje licht hebben wij nog nooit eerder gezien, wij vragen ons af wat dit toch zou zijn geweest. Omdat we ooit wel een Thaise lampion hebben gezien kunnen we hiervan zeggen dat het totaal niet overeenkomt met een lampion.

Dit was onze ervaring om te delen met anderen die misschien ook zoiets hebben gezien of kan dit gewoon verklaard worden omdat het een laagvliegende satelliet is? Wij zijn erg nieuwsgierig wat dit is.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x