Homepagina » UFO Database Archief » Almelo 25 juli – Intens fel stralende oranje lichtbol

Almelo 25 juli – Intens fel stralende oranje lichtbol

Naam: A. en F. H.
Woonplaats: Almelo

Op 25 juli zaten mijn man en ik in het donker in de tuin, geen wolkje aan de lucht, windstil en warm. Ik keek naar de sterren en er ging heel hoog nog een satelliet langs. En toen ineens: wat is dat nou? Er verscheen over ons dak rond 23.00 uur, en lang niet zo hoog als een satelliet, een feloranje schitterende lichtbol. Het licht ervan was zeer intens en straalde uit naar alle kanten, met een constante snelheid vergelijkbaar met een vliegtuigsnelheid vanuit het noordoosten naar het zuidwesten gaan. Als in een lasvlam kijken maar dan in het oranje!

Mijn man zei, dat is nou wat ik gezien heb en ik ben blij dat jij het nu ook ziet. Dan weet je dat ik niet maar wat fantaseerde. Hoewel ik gewoon aanhoorde wat hij vertelde en zijn ervaring van wat hij zag serieus nam.

Mijn man had dit al een aantal keren eerder gezien terwijl hij de honden laat nog uitlaat. En precies zoals hij het mij het had verteld, zagen we het nu samen. Het licht is eerst heel fel, schitterend oranje, jammer genoeg op dat moment geen camera bij de hand om het te filmen of te fotograferen, geen tijd om te pakken, wilde alleen maar kijken en het was zo snel in één rechte lijn weg.

Zo’n fel oranje licht hebben wij nog nooit eerder gezien, wij vragen ons af wat dit toch zou zijn geweest. Omdat we ooit wel een Thaise lampion hebben gezien kunnen we hiervan zeggen dat het totaal niet overeenkomt met een lampion.

Dit was onze ervaring om te delen met anderen die misschien ook zoiets hebben gezien of kan dit gewoon verklaard worden omdat het een laagvliegende satelliet is? Wij zijn erg nieuwsgierig wat dit is.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

return to eden

‘Return to Eden’: Duurzaamheid en CO2 als machtsmiddel om politieke agenda’s door te drukken

Onafhankelijk documentairemaker Marijn Poels presenteerde afgelopen donderdag ...

melk

Melk drinken verhoogt kans op borstkanker aanzienlijk, aldus studie

Het drinken van melk verhoogt de kans ...

>