UFO Database Archief

Almere 19 oktober – Donkergroen stilhangend driehoekig ‘vliegtuig’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.
Woonplaats: Lelystad

19 okt. jl. reed ik omstreeks 07:00 uur over de vrijheidsdreef te Almere. Ik zag in de verte iets dat op een vliegtuig leek. Links een knipperend groen licht, rechts een rood knipperend licht, net als een vliegtuig. Het was donker en het vliegtuig voerde geen verdere verlichting.

Dit trok mijn aandacht. Ik bleef kijken, terwijl ik richting de tussenring reed. Het viel me op dat het "vliegtuig" heel laag vloog over de huizen. Toen ik steeds dichterbij kwam, zag ik dat het "vliegtuig" stil hing boven de huizen. Nog steeds leek het van de voorkant op een vliegtuig.

Toen ik vlak bij het "vliegtuig" was, keek ik als het ware van onderen tegen het "vliegtuig". Ik zag dat het op ca. 50 tot 100 meter boven de woningen stil hing. De onderkant was donker groen. Het had niet de vorm van een gewoon vliegtuig, meer dat van een driehoek, waarvan de achterkant ook een minder scherpe driehoek vormde.

Ik bleef stil staan, midden op de weg om te kijken. Draaide mijn raampje open, maar ik hoorde helemaal niets. Ik dacht eerst dat het een nieuw soort Herrier was, omdat het helemaal doodstil in de lucht hing. Maar besefte al snel dat dit wat anders was. Ik moest doorrijden omdat ik het verkeer achter mij stremde. Bij de verkeerslichten draaide ik en hier zaten een paar minuten tussen. Toen was het "vliegtuig" weg en nergens meer te zien.

M.v.g.
R.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x