UFO Database Archief

Almere 20 augustus – Onidentificeerbaar rommelend geluid

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geachte Niburu,

Ik weet niet of ik op deze email moet melden maar ik denk dat deze het meest past. Op 20-8-2010 hoorde ik buiten vanaf 22:15 tot ongeveer 22:50 een raar gerommel boven Almere Stad. Het geluid leek op onweer maar ik heb op de buienradar gekeken en vond boven heel Nederland geen onweersbuien, sterker waren er helemaal geen buien op dat moment. Ook leek het geluid zich te verplaatsen maar het kwam het sterkst uit het Westen.

Mijn moeder zei dat het vuurwerk zou kunnen zijn uit Amsterdam maar dit leek mij veel te hard voor vuurwerk. Ik heb geen enkel idee of het iets buitenaards was of gewoon iets in de buurt. Het klonk ook niet als de bass van muziek ergens verderop omdat de bass vaak een constant geluid heeft. Dit klonk als onweer achter elkaar en af en toe even stil en vaak ongelijk.

Ik heb ook nog niks op internet kunnen vinden over eventueel een feest bij Almere in de buurt waar waar misschien vuurwerk e.d. aanwezig zou kunnen zijn en weet dus ook niet of het buitenaards is.

Een kennis in Almere Buiten heeft dit geluid ook gehoord die zo’n 22km verderop woont.

Ik dacht laat ik het maar even bij jullie melden, misschien hebben jullie al meerdere meldingen gehad maar ik kan het natuurlijk ook fout hebben dat het gewoon iets in de buurt was. Ik ga nog verder uitzoeken of er iets in de buurt was.

Met vriendelijke groet,
S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bassiepan
bassiepan
11 jaren geleden

onidentificeerbaar rommelend geluid

goedenavond

ik woon in almere stad en heb hetzelfde geluid gehoord..
vond het zelf ook een zeer apart iets. heb ook zelf gedacht aan het vuurwerk van sail in amsterdam.. helemaal ook vanwege het tijdstip (+/- 22:00)
maar ook ik kon het niet identificeren met vuurwerk!

heb er verder niet meer over gedacht.. tot ik het bericht las ik herkende het gelijk..

met vriendelijke groet, bas

nitajip
nitajip
11 jaren geleden

Almere 20 augustus 2010

Ik woon in Almere-Stad. Ik hoorde het inderdaad ook, en ben naar buiten gelopen. Eerst dacht ik dat het onweerde, maar dat was vrijwel onmogelijk, aangezien het onbewolkt was. Vuurwerk? Neh… Een vrachtvliegtuig, of iets anders ‘zwaars’ in de lucht? Nope..niks te zien.

En toen ineens wist ik het! Ze waren aan het ‘1, 2, 3, test, test, testen’ voor ‘Zand’…het festival dat zaterdag de 21ste om 12.00 uur op het strand van Almere zou beginnen!

Niks geks dus. 😀

missbinta
missbinta
10 jaren geleden

Dinsdag 23-09-2011 rond 12:30 te Den Haag hebben familie en ik het geluid waargenomen en het was geen vliegtuig etc….. de lucht was helder en na dat het geluid verdween werd het nevelig en roodachtig donkerder.

Peter
Peter
6 jaren geleden

Heb het ook gehoord.
Zag daarna een groen klein wezentje met een rood vingertje.
Hij zei phone home phone home
Eng ….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x