Homepagina » UFO Database Archief » Almere 20 augustus – Onidentificeerbaar rommelend geluid

Almere 20 augustus – Onidentificeerbaar rommelend geluid

Geachte Niburu,

Ik weet niet of ik op deze email moet melden maar ik denk dat deze het meest past. Op 20-8-2010 hoorde ik buiten vanaf 22:15 tot ongeveer 22:50 een raar gerommel boven Almere Stad. Het geluid leek op onweer maar ik heb op de buienradar gekeken en vond boven heel Nederland geen onweersbuien, sterker waren er helemaal geen buien op dat moment. Ook leek het geluid zich te verplaatsen maar het kwam het sterkst uit het Westen.

Mijn moeder zei dat het vuurwerk zou kunnen zijn uit Amsterdam maar dit leek mij veel te hard voor vuurwerk. Ik heb geen enkel idee of het iets buitenaards was of gewoon iets in de buurt. Het klonk ook niet als de bass van muziek ergens verderop omdat de bass vaak een constant geluid heeft. Dit klonk als onweer achter elkaar en af en toe even stil en vaak ongelijk.

Ik heb ook nog niks op internet kunnen vinden over eventueel een feest bij Almere in de buurt waar waar misschien vuurwerk e.d. aanwezig zou kunnen zijn en weet dus ook niet of het buitenaards is.

Een kennis in Almere Buiten heeft dit geluid ook gehoord die zo’n 22km verderop woont.

Ik dacht laat ik het maar even bij jullie melden, misschien hebben jullie al meerdere meldingen gehad maar ik kan het natuurlijk ook fout hebben dat het gewoon iets in de buurt was. Ik ga nog verder uitzoeken of er iets in de buurt was.

Met vriendelijke groet,
S.Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Heb het ook gehoord.
  Zag daarna een groen klein wezentje met een rood vingertje.
  Hij zei phone home phone home
  Eng ….

  1 likes
 2. onidentificeerbaar rommelend geluid

  goedenavond

  ik woon in almere stad en heb hetzelfde geluid gehoord..
  vond het zelf ook een zeer apart iets. heb ook zelf gedacht aan het vuurwerk van sail in amsterdam.. helemaal ook vanwege het tijdstip (+/- 22:00)
  maar ook ik kon het niet identificeren met vuurwerk!

  heb er verder niet meer over gedacht.. tot ik het bericht las ik herkende het gelijk..

  met vriendelijke groet, bas

  0 likes
  • 3 Nachten geleden op 12 dec. 2014 om 04.00 uur hoorde een geluid in Almere-Buiten. Het was alsof er een enorm blok beton van grote hoogte naar beneden viel. Ik kan het absoluut niet thuis brengen en dacht er wel iets over te horen, maar dat is niet zo. De grond trilde op dat moment. Is er iemand die dit herkent??

   0 likes
   • Ik woon in het oosten van het land, en ik heb het ook gehoord.
    Ik dacht eerst dat het een vliegtuig was, maar het geluid hield veel te lang aan. Een minuut of 10/15 schat ik.
    Mijn kat hoorde het ook, dus ik heb het me niet verbeeld.
    Kan het ook niet verklaren.
    Er gebeuren echt rare dingen de laatste tijd.

    0 likes
 3. Almere 20 augustus 2010

  Ik woon in Almere-Stad. Ik hoorde het inderdaad ook, en ben naar buiten gelopen. Eerst dacht ik dat het onweerde, maar dat was vrijwel onmogelijk, aangezien het onbewolkt was. Vuurwerk? Neh… Een vrachtvliegtuig, of iets anders ‘zwaars’ in de lucht? Nope..niks te zien.

  En toen ineens wist ik het! Ze waren aan het ‘1, 2, 3, test, test, testen’ voor ‘Zand’…het festival dat zaterdag de 21ste om 12.00 uur op het strand van Almere zou beginnen!

  Niks geks dus. 😀

  0 likes
 4. Dinsdag 23-09-2011 rond 12:30 te Den Haag hebben familie en ik het geluid waargenomen en het was geen vliegtuig etc….. de lucht was helder en na dat het geluid verdween werd het nevelig en roodachtig donkerder.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

arts

Arts die schokkende uitspraak deed over corona-overlijdens krijgt medisch tuchtcollege op z’n dak

In april schreven wij over de Amerikaanse ...

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...