UFO Database Archief

Almere 9 juni – Straaljagers na opstijgend onbekend object

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen kunnen zeggen wat ze willen, maar vorige week zat ik bij m’n buurjongen in de tuin, ik keek naar de lucht en zag wat zweven, geen vliegtuig (die hangen niet stil). Ik zweer dat het te hoog was voor een vogel en geen helicopter. Ik bleef het een gedurende 15 sec volgen. Opeens steeg het op en verdween het. Het rare ook nog eens… d’r was geen wolkje aan de lucht, het verdween gewoon!!!

Misschien als je dit leest denk je natuurlijk: die gast ziet ze vliegen… DAT DACHT IK OOK, totdat er later van 2 kanten straaljagers kwamen aangevlogen en vlogen 2 of 3 keer over het stukje heen waar ik eerder de ufo had gezien. Ze leken ook op zoek, net zoals de helicopters. Dit alles gebeurde rond 14.30 uur en voor de mensen die me niet geloven, I don`t care. Beter, haal dat bord voor je kop vandaan, en kijk ook eens wat vaker naar de lucht.

H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x