ongebruikte categorie

Almere-Buiten 13 oktober – Opstijgende lichtbol gefilmd

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.
Woonplaats: Almere-Buiten

Mijn zoon Tom heeft een onbekend vliegend licht gezien en gefimd op zijn ipad op 13 oktober 2011 om 21:06 uur. Het kwam vanuit het noord oosten richting ons huis. Op de video (op youtube, ik heb uiteraard het origineel) is duidelijk de Doemere Bol (winkel centrum in Almere Buiten) te zien. In de verte komt een pulserend licht aan (ongeveer 3 a 4 kilometer afstand) dat geleidelijk omhoog gaat. Het lijkt een vliegtuig maar aan het einde van de video zie je het licht naar boven toe gaan en verdwijnen, erg vreemd allemaal.

Voordat mijn zoon begon te filmen was dit licht al een tijdje aanwezig. Omdat hij het zo vreemd vond is hij gaan filmen. Het weer was heel helder (je kunt de maan op een gegeven moment zien aan de rechterkant) en volgens mij geen bewolking. Aan de onderkant van de video zie je twee lichten van onze schuur (rechts die van de buren). Er was geen geluid…

Over Almere vliegen regelmatig vliegtuigen, dit licht had echter geen knipperende lampen en ging heel duidelijk steeds sneller naar boven.

Hoop dat meer mensen het hebben gezien.

Dit is de link naar het filmpje op youtube: http://youtu.be/wdMALojImUU

Groet,
R.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x