UFO Database Archief

Almere Buiten 7 juni – Blauw/witte schijf met ronddraaiende lichten

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandagavond 7 juni 2010, 23.50 uur, bewolkt.

Plotseling zag ik beweging net onder het wolkendek, een ronde schijf, vrij plat model met drie heel lichtblauw/wittige verlichte driehoeken. De schijf was in zes delen verdeeld (drie verlicht en drie donkere delen) met aan de zijkant een rij kleine lichtjes (deed aan led-lampjes denken) die “ronddraaide” om de schijf heen.

Hij vloog snel en geruisloos in een vloeiende beweging richting Lelystad, nam een flauwe bocht en verdween omhoog voordat iemand anders het kon zien. Spectaculair!

Nog nooit eerder een ufo gezien maar dit was er overduidelijk een! De grootte is moeilijk in te schatten, ik denk toch wel zo’n meter of 16.

Het ging echt heel snel. Ik riep naar mijn vriend, hij keek omhoog en zag al niets meer dus ook helaas geen foto kunnen maken. Zijn er meer meldingen binnengekomen? Ik ben ZO benieuwd, het was nog vrij druk op de weg dus ik hoop zo dat ik niet de enige ben die dit gezien heeft!

E.E.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x