Homepagina » UFO Database Archief » Alphen a/d Rijn 31 augustus – Rood licht en contact ‘dromen’

Alphen a/d Rijn 31 augustus – Rood licht en contact ‘dromen’

Hallo Niburu,

Ik heb op dinsdagavond 31 augustus een rood licht gezien in de lucht. Het knipperde niet zoals een vliegtuig, maar was constant rood. Het zat op zo’n 900m hoogte denk ik en ongeveer op dezelfde afstand.

Toen ik m’n camera ging pakken en terugkwam zag ik het nog even, het leek stil te hangen en daarna ging het licht langzaam uit. Of het een ufo was weet ik niet zeker, maar het zag er wel raar uit.

Hebben hier meer mensen melding van gemaakt? Het was in Alphen aan den Rijn.

Ik heb hier 3 jaar geleden wel een zilverkleurige bol gezien, dat was er zeker 1.

Verder denk ik dat ik contact heb met iets in dromen/astrale wereld.

Vorige week viel ik in slaap en gelijk daarna zag ik een vrouw staan, een soort Maria figuur, met kleed over het hoofd. Het was heel wazig beeld. Toen hoorde ik mijn naam, “E####” zei ze. Daar schrok ik zo van dat ik paniekerig wakker werd en om mij heen keek.

Een jaar geleden werd ik wakker, en lag netjes op mijn rug met de dekens netjes gedekt (zo lig ik nooit, want ik lig altijd te draaien) en hoorde een stem in mijn hoofd die zei: “EVE” (Engels). Erg raar als je dit meemaakt.

Ook heb ik maanden geleden contact gehad in een droom met een mooie knappe blonde vrouw met blauwe ogen. Ik kon haar ergens van, dat weet ik zeker, maar waarvan weet ik niet. Toen ik haar neus wou aanraken was de droom over.

Het is niet zoals dromen, het is anders, het is nogal wazig beeld en kan me er maar een paar seconden van herinneren.

(Ik heb verschillende paranormale ervaringen in mijn leven gehad.)

Groeten,
E.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

de jonge

De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren ...

zweden

Bittere coronapil: Zweden had gelijk, establishment zat er faliekant naast

We weten nu dat Zweden het grotendeels ...

>