UFO Database Archief

Alphen a/d Rijn 31 augustus – Rood licht en contact ‘dromen’

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo Niburu,

Ik heb op dinsdagavond 31 augustus een rood licht gezien in de lucht. Het knipperde niet zoals een vliegtuig, maar was constant rood. Het zat op zo’n 900m hoogte denk ik en ongeveer op dezelfde afstand.

Toen ik m’n camera ging pakken en terugkwam zag ik het nog even, het leek stil te hangen en daarna ging het licht langzaam uit. Of het een ufo was weet ik niet zeker, maar het zag er wel raar uit.

Hebben hier meer mensen melding van gemaakt? Het was in Alphen aan den Rijn.

Ik heb hier 3 jaar geleden wel een zilverkleurige bol gezien, dat was er zeker 1.

Verder denk ik dat ik contact heb met iets in dromen/astrale wereld.

Vorige week viel ik in slaap en gelijk daarna zag ik een vrouw staan, een soort Maria figuur, met kleed over het hoofd. Het was heel wazig beeld. Toen hoorde ik mijn naam, “E####” zei ze. Daar schrok ik zo van dat ik paniekerig wakker werd en om mij heen keek.

Een jaar geleden werd ik wakker, en lag netjes op mijn rug met de dekens netjes gedekt (zo lig ik nooit, want ik lig altijd te draaien) en hoorde een stem in mijn hoofd die zei: “EVE” (Engels). Erg raar als je dit meemaakt.

Ook heb ik maanden geleden contact gehad in een droom met een mooie knappe blonde vrouw met blauwe ogen. Ik kon haar ergens van, dat weet ik zeker, maar waarvan weet ik niet. Toen ik haar neus wou aanraken was de droom over.

Het is niet zoals dromen, het is anders, het is nogal wazig beeld en kan me er maar een paar seconden van herinneren.

(Ik heb verschillende paranormale ervaringen in mijn leven gehad.)

Groeten,
E.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x