Gezondheid

Amerikaanse Gezondheidsraad gefinancierd door vaccinproducenten en Defensie

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse Gezondheidsraad is plotseling in het nieuws nadat is ontdekt dat mensen als gevolg van BMR-vaccins juist mazelen, een beroerte of anafylactische schok kunnen krijgen.

De reguliere media verdraaiden het verhaal en kondigden zonder onderbouwing aan dat ‘vaccins niet kunnen leiden tot autisme’. Hoe zit deze industrie in elkaar?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De Amerikaanse Gezondheidsraad IoM, zo zal worden aangetoond, speelt een sleutelrol in het militaire medische complex van wapenproducenten, het Amerikaanse Departement van Binnenlandse Veiligheid, farmaceutische bedrijven en mensen als Bill Gates. Onthuld wordt wie geld doneren aan de IoM en waarom zij de raad geheel ongeloofwaardig maken.

Waarom is het belangrijk?

Wanneer de Amerikaanse regering uitspraken doet over vaccins citeert zij de IoM als bron dat vaccins veilig zijn (alhoewel dat een leugen is). De IoM stelde voor dat ziektekostenverzekeraars moeten betalen voor anticonceptiemiddelen. Daarnaast adviseerde de IoM dat alle kinderen moeten worden geïnjecteerd met diverse hepatitisvaccins. Bovendien adviseerde de raad dat studenten die niet zijn gevaccineerd tegen hepatitis B geen opleiding mogen genieten.

Toch wordt de Amerikaanse Gezondheidsraad door de media en de regering neergezet als een betrouwbare, onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk, die bovendien de waarheid vertelt over vaccins.

Zelfs de Washington Legal Foundation, een groep die voorstander is van vrije keuze op het gebied van gezondheidszorg, liet weten dat de Amerikaanse Voedsel en Warenautoriteit FDA aanbevelingen door de IoM niet kon accepteren omdat de commissieleden die waren voorgesteld door de IoM niet onpartijdig genoeg bleken.

Omdat er weinig tegenstand is voert men momenteel een vaccinatiecampagne die wordt gefinancierd door het Departement van Binnenlandse Veiligheid en het Amerikaanse ministerie van Defensie en die afhankelijk is van de informatietechnologie van bedrijven als Northrup Grumman, een wapenproducent die betrokken is bij illegale wapenhandel.

Banden Gezondheidsraad met het leger en wapenproducenten

Het Institute of Medicine werd in 1970 door het Amerikaanse Congres gecreëerd. Op haar website is te lezen dat de IoM ‘geen directe financiering ontvangt’. Een onderzoek door het kantoor van senator Coburn onthult echter dat 55 procent van de financiering van de IoM afkomstig is van de regering.

Het blijkt dat diverse agentschappen functioneren als fictief bedrijf om geld door te sluizen naar de Amerikaanse Gezondheidsraad. De IoM ontvangt meer dan 5 procent van haar geld van het ministerie van Defensie en 3,6 procent van het Departement van Binnenlandse Veiligheid.

Voordat de IoM iets publiceert worden de rapporten nagekeken door wapenproducenten. Het meest recente rapport werd bijvoorbeeld geïnspecteerd door Sam Shekar van de militaire aannemer Northgrop Grumman. Een dochteronderneming van dit bedrijf speelde in 1998 delen van de broncode van de computer van Air Force One door aan een Russisch bedrijf. Northrup Grumman verkocht ook illegale besturingssystemen aan Angola, Indonesië, Israël, China, Oekraïne en Jemen.

Van het Amerikaanse Centrum voor Ziektepreventie CDC ontving Northrup Grumman een subsudie van $5 miljard om een ICT-programma voor de gezondheidszorg te ontwikkelen en te overzien. Op deze wijze kunnen mensen die gevaccineerd zijn worden gemonitord. In een persverklaring geeft Northrup Grumman toe dat het in 50 landen in de wereld werk verricht voor de CDC.

Naast overheidsgelden ontvangt de IoM ook inkomsten uit private bronnen. Zo krijgt de IoM geld van de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) dat groot voorstander is van vaccins en Big Pharma. Alleen al dit gegeven doet af aan de onpartijdigheid van de Amerikaanse Gezondheidsraad. De BMGF beloofde onlangs $10 miljard te zullen doneren om zeker te stellen dat iedereen op Aarde zal worden gevaccineerd. Bill Gates heeft openlijk toegegeven dat hij vaccins wil gaan gebruiken om de wereldbevolking terug te dringen.

Ook Margaret Hamburg doneert aan de IoM. Zij is de huidige voorzitster van de Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit FDA. Daarnaast geeft Ted Turner de Amerikaanse Gezondheidsraad veel geld. We zien in de lijst met donateurs verder de financiële elite terug, bestuursleden van grote farmaceutische bedrijven, mensen die leiden naar de Federal Reserve, JP Morgan, Goldman Sachs, de Rockefellers en meer.

De IoM wordt tevens gefinancierd door junkfood- en frisdrankproducent PepsiCo. Een bestuurslid van PepsiCo is zelfs lid van de Amerikaanse Gezondheidsraad: Victor J. Dzau. Hij is bestuurslid bij PepsiCo terwijl hij tegelijkertijd directeur is van drie farmaceutische bedrijven: Genzyme Corporation, Alnylam Pharmaceuticals, Inc. en Medtronic, Inc. Medtronic werd in 2008 in 22 Amerikaanse staten aangeklaagd wegens afpersing en fraude.

Genzyme Corporation is een dochteronderneming van Sanofi-Aventis, één van ’s werelds grootste vaccinproducenten en het bedrijf dat onlangs honderden miljoenen ontving van de overheid voor de H5N1 varkensgriep hype. Sanofi-Aventis laat in een persbericht weten in het tweede kwartaal van 2008 $192,5 miljoen van de Amerikaanse overheid te hebben ontvangen om H5N1-vaccins te produceren.

Genzyme maakt daarnaast medicijnen tegen nieraandoeningen, één van de meest voorkomende bijwerkingen van griepvaccins. Hoe meer vaccins worden geïnjecteerd in mensen, zo denkt men, hoe meer medicijnen het bedrijf kan verkopen tegen nieraandoeningen. In juni 2009 werd al een fabriek van Genzyme gesloten nadat sprake was van een virale besmetting.

Victor Dzau werd niet geheel onverwachts onderscheiden door de Amerikaanse Hart Associatie en ontving in 2004 de Max-Delbruck-Medaille in Berlijn. Max Delbruck was een Duitse biofysicus die van mening was dat mensen niets meer zijn dan biochemische robots. Andere bestuursleden van PepsiCo komen van JP Morgan, Colgate-Palmolive, Google en Novartis AG.

De Amerikaanse Gezondheidsraad wordt verder gefinancierd door Kraft Foods, Inc., Mars Incorporated, McDonald’s Corporation en Mead Johnson Nutritionals.

De IoM krijgt niet alleen miljoenen van junkfoodproducenten maar ook van farmaceutische bedrijven. Met dat geld worden nieuwe functies gecreëerd die gericht zijn op ‘het geven van goed onderbouwd advies op basis van wetenschappelijk bewijs, om gezondheid en welzijn van de mens te bevorderen’.

De IoM ontving bijvoorbeeld $2 miljoen van de grote farmaceut Schaeffer, de directeur van het grote farmaceutische bedrijf Allergan, Inc. Allergan produceert Botox, een cosmetische ingreep die wordt gemaakt van een virus dat kan leiden tot voedselvergiftiging.

De IoM heeft vervolgens financiële verbindingen met Merck, Pfizer, AstraZeneca en vrijwel alle andere grote farmaceuten. Voor wie nog denkt dat vaccins veilig zijn geeft een topwetenschapper van Merck toe dat vaccins verborgen virussen bevatten.

Ook andere instituten financieren de IoM, zoals het Nationale Gezondheidsinstituut NIH en andere spreekbuizen voor Big Pharma die pleiten voor meer vaccins en meer medicijnen:

  • W.K. Kellogg Foundation
  • The Susan G. Komen Breast Cancer Foundation
  • Merck Company Foundation
  • The Rowe Family Foundation
  • Morgan Stanley Smith Barney Global Impact Funding Trust, Inc.
  • The John D. and Catherine T. MacArthur Foundation
  • The Whitehead Foundation (banden met Goldman Sachs en John C. Whitehead is oud-bestuurslid van de Federal Reserve. Hij overzag het fortuin van de Whitehead familie in de Rockefeller Group)

Wie runt de IoM?

Voorzitter van de Amerikaanse Gezondheidsraad is momenteel Dr. Harvey Fineberg. Hij heeft nauwe banden met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Fineberg was onder meer directeur van Society for Medical Decision Making, een spreekbuis voor Big Pharma die het gebruik van vaccins aanmoedigt. Deze groep ontvangt geld van de PhRMA Foundation, een fonds van de farmaceutische elite dat wordt gefinancierd door Merck, Eli Lilly, Bayer, AstraZeneca, Pfizer, GlaxoSmithKline en alle andere grote spelers.

Nu de voorzitter, de financiers en onwetenschappelijke conclusies van de Amerikaanse Gezondheidsraad zijn ontmaskerd wordt duidelijk dat de IoM werkt om de vaccin-industrie te beschermen door de financiële sponsors een hand boven het hoofd te houden, namelijk de vaccinproducenten.

De vaccin-industrie wordt gecontroleerd door zo’n machtige kabal dat zelfs het Amerikaanse Hooggerechtshof zegt niets te kunnen doen tegen het vaccinatieprogramma.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x