Buitenland

Amerikaanse marineveteraan wordt wakker als Zweed

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Michael Boatwright werd in februari bewusteloos aangetroffen in een motelkamer. Toen hij wakker werd herkende hij zijn eigen gezicht niet.

Op zijn rijbewijs staat dat hij in Florida is geboren en tussen 1971 en 1973 bij de Amerikaanse marine zat. Boatwright luistert alleen nog maar naar de naam Johan en spreekt enkel Zweeds.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Artsen uit Palm Springs in Californië hebben om hulp gevraagd. Boatwright is gediagnosticeerd met transient global amnesia, geheugenverlies zonder aanwijsbare oorzaak en met korte duur. Artsen vermoeden dat het geheugenverlies verband houdt met een traumatische ervaring.

Zoektocht

Maatschappelijk werkster Lisa Hunt-Vasquez probeert de puzzelstukjes in elkaar te passen. Na een zoektocht op internet is ze erachter gekomen dat Boatwright grafisch ontwerper was en in Japan en China Engelse les gaf.

Hunt-Vasquez ontdekte dat zijn ouders al zijn overleden en dat zijn vrouw in 1983 van hem is gescheiden. Wel kwam ze de zus van Boatwright op het spoor. Zij zegt haar broer al 10 jaar niet meer te hebben gezien.

Realiteitszin

“Als ik naar foto’s kijk zie ik mijn ex-vrouw, mijn zoon, mijn moeder en mijn oma, maar ik herken ze niet,” zei Boatwright. “Ik ken ze niet.”

Hunt-Vasquez bracht Boatwright in contact met een lokale Zweeds-Amerikaanse gemeenschap. Viola Wyler, een vriend van hem, zei dat hij de realiteitszin kwijt is. Wyler maakt uit haar gesprekken met Boatwright op dat hij ergens in de jaren tachtig korte tijd in Zweden moet hebben gewoond.

Bron: Mydesert.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

eaten too much Knäckebröd,??

Kapitein Biff
Kapitein Biff
10 jaren geleden

Raar!

Linda
Linda
10 jaren geleden

Ik ken dit soort verhalen van mensen die onder hypnose teruggingen naar vorige levens en ineens een andere taal spraken, passend bij de situatie. Maar die werden weer hun nieuwe zelf nadat ze terugkwamen.
Moet een traumatische ervaring zijn voor deze man.

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Het dna van de voorouders, die ieder in zich heeft, kan wakker geworden zijn,waardoor mijnheer nu anders spreekt.Waar zijn dus de doden?In een ieder van ons.De verborgen gebieden van de hersenen heeft de kennis van de al overledenen personen wakker gemaakt, waardoor de hersenen denken, in de andere persoon nog te zitten.In dit geval zou dus één van zijn voorouders door uitschakeling via een harde klap, waar bewusteloosheid op volgde, nu de controle over het lichaam heeft overgenomen, en waarschijnlijk is de eigen persoon zijn dna beschadigd,en kan zich niet meer uiten.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x