Buitenaards

Amerikaanse overheid ‘werkt samen met twee buitenaardsen’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese politicus Paul Hellyer is het langstzittende lid van de Privy Council, de geheimraad van de Britse koningin. Hij diende onder meer als minister van Transport, minister van Defensie en vicepremier.

In 2005 haalde hij het nieuws omdat hij had gezegd dat ‘UFO’s net zo echt zijn als de vliegtuigen die over ons hoofd vliegen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij was daarmee binnen de G8 het eerste kabinetslid dat het bestaan van UFO’s bevestigde. Hellyer ontdekte gedurende zijn politieke loopbaan naar eigen zeggen dat er een aantal buitenaardse soorten zijn die de aarde al duizenden jaren bezoeken. De oud-minister zegt dat het gaat om wezens van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en de zogeheten tall whites, die op militair terrein leven.

“Ik ben niet de enige die dit zegt,” aldus Hellyer. “Er zijn verschillende soorten en zij hebben mogelijk verschillende agenda’s. Hun agenda’s komen waarschijnlijk net zoveel overeen als die van de Verenigde Staten, China en Rusland.”

“Ik wil graag dat 95 tot 98 procent van alle geheime stukken wordt vrijgegeven,” ging hij verder. “Er zijn een paar dingen die voor nu beter buiten het publieke domein gehouden kunnen worden. Net zoals kinderen de periode van de tandenfee en de Kerstman overleven terwijl ze volwassen worden, denk ik dat belastingbetalende burgers goed in staat zullen zijn om te accepteren dat we in een kosmos leven waarin vele verschillende levensvormen voorkomen.”

Hellyer gaat ook in op het militair-industrieel-complex, de Bilderberggroep, de Trilaterale Commissie, de Council on Foreign Relations, de machtskartels, schaduwregeringen, de heersende elite en de families Rockefeller en Bush.

Bron: YouTube/Sirius Documentary

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paquita
Paquita
11 jaren geleden

Kan iemand mij uitleggen wie of wat de “Tall whites” zijn? Bedankt! Groetjes, Paquita.

Franca
Franca
11 jaren geleden

wauw….

mb
mb
11 jaren geleden

Hij zegt dus dat er buitenaardsen en buitenaardse schepen bestaan. Ufo’s zijn niet geïdentificeerd , dus dat zegt niet veel.

Abel
Abel
11 jaren geleden

[quote name=”Paquita”]Kan iemand mij uitleggen wie of wat de “Tall whites” zijn? Bedankt! Groetjes, Paquita.[/quote]

Denk dat dit wel een aardige omschrijving geeft:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nordic_aliens

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x