UFO Database Archief

Amersfoort 13 december – Vreemde lichtvlek

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

13 December, tussen 00.15 en 3.00 uur.

Het was licht bewolkt en ongeveer 2 à 3 graden boven nul hier en daar een ster te zien en af en toe bewolking.

Wij reden naar huis vanuit Noordwijk waar mijn zus woont. Wij waren op visite en reden via Schiphol naar Amersfoort langs Amsterdam en Weesp-Naardermeer. Daar nam ik een soort lichtvlek waar in een elips vorm. Eerst dacht ik nog aan een zoeklicht zoals ook wel langs de snelweg Route du Soleil.

Maar tot onze verbazing (mijn jongste dochter en mijn vrouw) kwam de lichtvlek dichterbij de auto en volgde onze weg op de A1 en haalde ons even in om dan weer even achter te blijven en ons later weer in te halen, om daarna recht boven de auto te blijven. Ineens was het weg. Daarna in Amersfoort aangekomen de hond uitgelaten en niets gezien.

Weer binnen, keek ik uit het raam in de hal boven en daar was de vlek weer vlak bij ons huis boven het weiland voor de deur het bleef heen en weer pendelen en ging niet weg. Af en toe veranderde er iets aan de structuur en was er een soort kleine lichtflits en werd weer een vlek die heen en weer bewoog alsof het de omgeving in moest scannen.

We zijn na twee uurtjes kijken maar gaan slapen.

Appart hè?

P.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x