UFO Database Archief

Amersfoort 6 juli – Stilhangende driehoeksformatie lichtbollen

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik schrijf deze mail om jullie een headsup te geven over een encounter in Amersfoort, Utrecht, Nederland!

6 Juli, rond 12 uur/half 1, ging ik een avond relaxen op een veld vlakbij Kattenbroek Zielhorst. Het was helder weer, ik keek lekker naar de sterren. Ik lig te kijken naar de sterren en wil een slokje drinken nemen van mijn pak icethea en ik zie opeens 3 lichten aan de horizon aan mijn linkerkant.

Op het eerste gezicht dacht ik dat het sterren waren, ik was er alleen niet zeker van al de hele tijd zaten, dat was de reden waarom ik ernaar bleef kijken!

TOEN INEENS VERDWENEN ALLE DRIE DE LICHTEN, DIE TROUWENS IN EEN DRIEHOEK VERTICAAL AAN DE HORIZON STIL HINGEN, DUS IK ZIJ SNEL TEGEN MIJN VRIEND “KIJK KIJK ZE VERDWIJNEN!!”

Dit is het enige wat ik kan vertellen, meer heb ik niet gezien die avond. WEL 2 jaar geleden op het zelfde veld heb ik een fel licht gezien wat zeker over mach 10 ging die alle kanten op vloog die je maar kan bedenken.

C.G.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Abdel
Abdel
8 jaren geleden

Hallo

Gisteren 12maart rond 22.56 in de avond reed ik op de A1 op de snelweg vanuit Hilversum richting Amersfoort en net voorbij het BP tankstation zag ik een redelijk felle vuurbal in de lucht hangen. Het leek net een vliegtuig wat in vlammen stond maar het bleef op hetzelfde plek. Ik bleef er naar kijken en hield in de gaten waarom het niet naar beneden kwam. Dit was ongeveer een minuut lang en ineens was het weg. Wellicht dat meer mensen dit hebben gezien want het was overduidelijk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x