Homepagina » UFO Database Archief » Amersfoort 6 juli – Stilhangende driehoeksformatie lichtbollen

Amersfoort 6 juli – Stilhangende driehoeksformatie lichtbollen

Ik schrijf deze mail om jullie een headsup te geven over een encounter in Amersfoort, Utrecht, Nederland!

6 Juli, rond 12 uur/half 1, ging ik een avond relaxen op een veld vlakbij Kattenbroek Zielhorst. Het was helder weer, ik keek lekker naar de sterren. Ik lig te kijken naar de sterren en wil een slokje drinken nemen van mijn pak icethea en ik zie opeens 3 lichten aan de horizon aan mijn linkerkant.

Op het eerste gezicht dacht ik dat het sterren waren, ik was er alleen niet zeker van al de hele tijd zaten, dat was de reden waarom ik ernaar bleef kijken!

TOEN INEENS VERDWENEN ALLE DRIE DE LICHTEN, DIE TROUWENS IN EEN DRIEHOEK VERTICAAL AAN DE HORIZON STIL HINGEN, DUS IK ZIJ SNEL TEGEN MIJN VRIEND “KIJK KIJK ZE VERDWIJNEN!!”

Dit is het enige wat ik kan vertellen, meer heb ik niet gezien die avond. WEL 2 jaar geleden op het zelfde veld heb ik een fel licht gezien wat zeker over mach 10 ging die alle kanten op vloog die je maar kan bedenken.

C.G.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Abdel schreef:

  Hallo

  Gisteren 12maart rond 22.56 in de avond reed ik op de A1 op de snelweg vanuit Hilversum richting Amersfoort en net voorbij het BP tankstation zag ik een redelijk felle vuurbal in de lucht hangen. Het leek net een vliegtuig wat in vlammen stond maar het bleef op hetzelfde plek. Ik bleef er naar kijken en hield in de gaten waarom het niet naar beneden kwam. Dit was ongeveer een minuut lang en ineens was het weg. Wellicht dat meer mensen dit hebben gezien want het was overduidelijk.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  >