Homepagina » UFO Database Archief » Amersfoort 6 juli – Zoemende driehoeksformatie

Amersfoort 6 juli – Zoemende driehoeksformatie

Tijd: tussen 23:45 en 00:00
Weertype: totaal heldere hemel
UFO kenmerken: Rond, heel fel licht, hoger dan vliegtuighoogte.
Beweging: Tijdens formatie stilstaand, daarna met supersnelheid weg.

Hallo, ik liep gisteren samen met mijn moeder door de wijk rond 00:00 om onze hond uit te laten. We praatten een beetje en op een gegeven moment keek ik even in de lucht en rechts van mij zag ik ineens iets heel raars. Ik onderbrak ons gesprek en zei tegen mijn moeder dat ik iets zag, waarna ze ook keek. Zij zag het ook!

Het was een PERFECTE formatie van 3 superfelle lichtbollen in een driehoek. Het was een intelligente formatie, de driehoekformatie was gewoon uitgerekend, het kon niet anders. Ze werden steeds feller en op een gegeven moment gingen ze allemaal een andere richting uit elkaar en waren ze opeens bijna onzichtbaar (niet meer fel).

Ik kon ze nog heel erg moeilijk zien maar ondanks dat volgde ik er één om te kijken waar deze heen ging, hij ging in een rechte lijn steeds verder, na enkele seconden verdween hij.

Tijdens de formatie hoorden we een heel hard zoemend geluid, en toen de UFO’s uit elkaar gingen verslapte dat gezoem. Ook hoorde ik de rest van de wandeling nog steeds het gezoem, en na 10 minuten versterkte het geluid weer steeds meer, en zag ik een paar ‘vliegende sterren’ in een evenwijdige lijn vliegen, heel onduidelijk.

Mijn vader leest altijd jullie nieuws, en mijn moeder gelooft er normaal nooit iets van en vind het allemaal onzin, maar ze zegt zelf dat ze daar nu heel anders over denkt en dat ze het een hele rare ervaring vond.

Dit alles speelde zich af boven Amersfoort. Heeft iemand anders dit ook gezien? Ik hoop dit zeer omdat het een unieke ervaring was. Ik heb er alleen een hard hoofd in omdat de formatie niet heel lang duurde. Ik vergeet dit nooit meer.

S.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

fbi

FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

>