UFO Database Archief

Amersfoort 7 februari – Groen met pulserend rood licht

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: P.S.
Woonplaats: Nieuwegein

Gisteren onderweg naar Zeist, keek ter hoogte van het van der Valk hotel, de Biltse hoek op de Utrechtseweg richting de snelweg naar Amersfoort. Daar werd ik getroffen door een groen continu licht waarnaast of aanvast een rood licht met een frequentie van 3-4 sec aan en 1-2 sec weer uit had. Het stond stil en dacht dus eerst dat het ergens bovenop stond. Ik was bezig met de auto een paar banen over te steken dus het was lastig om lang te kijken of een foto te maken. Na dus een meter of 500 gereden te hebben werdt het licht wit en ging bewegen richting vd snel naar Amersfoort. Toch een melding waard besloot ik net, wellicht heeft iemand het zelfde opgemerkt.

P. te N.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anonymous
Anonymous
11 jaren geleden

Ik heb gisteren iets soort gelijks gezien.

Ik reed vanuit amersfoort op de A28 richting Zeist.

Er vloog, wat leek op een helicopter, boven ons. Normaal zou ik dit niet spannend vinden, maar deze had een groene schijnwerper aan boord, iets wat ik nog niet eerder heb gezien. Ik weet niet of bovenstaande bericht in het donker was, of dat het nog licht genoeg was om te zien wat voor een voertuig het was, maar wellicht hebben we hetzelfde voertuig gezien.

Anonymous
Anonymous
9 jaren geleden

wij zagen het net ook

wij waren net vuurwerk aan het afsteken en toen zagen wij precies hetzelfde hier een beschrijving:een continu groen licht met afwisselend rood licht volgens mij wat ik ervan zag zat er een witte kap op

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x