Homepagina » UFO Database Archief » Amersfoort 7 februari – Groen met pulserend rood licht

Amersfoort 7 februari – Groen met pulserend rood licht

Naam: P.S.
Woonplaats: Nieuwegein

Gisteren onderweg naar Zeist, keek ter hoogte van het van der Valk hotel, de Biltse hoek op de Utrechtseweg richting de snelweg naar Amersfoort. Daar werd ik getroffen door een groen continu licht waarnaast of aanvast een rood licht met een frequentie van 3-4 sec aan en 1-2 sec weer uit had. Het stond stil en dacht dus eerst dat het ergens bovenop stond. Ik was bezig met de auto een paar banen over te steken dus het was lastig om lang te kijken of een foto te maken. Na dus een meter of 500 gereden te hebben werdt het licht wit en ging bewegen richting vd snel naar Amersfoort. Toch een melding waard besloot ik net, wellicht heeft iemand het zelfde opgemerkt.

P. te N.Vind je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

 1. Ik heb gisteren iets soort gelijks gezien.

  Ik reed vanuit amersfoort op de A28 richting Zeist.

  Er vloog, wat leek op een helicopter, boven ons. Normaal zou ik dit niet spannend vinden, maar deze had een groene schijnwerper aan boord, iets wat ik nog niet eerder heb gezien. Ik weet niet of bovenstaande bericht in het donker was, of dat het nog licht genoeg was om te zien wat voor een voertuig het was, maar wellicht hebben we hetzelfde voertuig gezien.

  0 likes
  • Ik kon niet zien wat het was, het was al donker.
   Enkel het licht heb ik gezien om ongeveer 19.45 uur.
   Geen ander geluid dan die van mijn auto maar ik had de ramen niet open staan dus heb ik geen (helikopter) geluid gehoord. Ik vond het afwijkend met wat ik ooit gezien heb. Waarom gebruikt iemand een groene schijnwerper als er geen theater voorstelling is?
   we zullen het nooit weten denk ik.

   0 likes
 2. wij zagen het net ook

  wij waren net vuurwerk aan het afsteken en toen zagen wij precies hetzelfde hier een beschrijving:een continu groen licht met afwisselend rood licht volgens mij wat ik ervan zag zat er een witte kap op

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ollongren

Ollongren gaat er eigenhandig voor zorgen dat je geen huis kunt krijgen

Een wetsvoorstel van minister Ollongren van Binnenlandse ...

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...