UFO Database Archief

Amersfoort 8 mei – Roterend pulserend licht met zoeklicht

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: B.V.
Woonplaats: Amersfoort

Maandagavond 8 mei 23.00 uur zat ik in mijn achtertuin. Die zit op het zuiden. Keek naar de sterrenhemel. Was op dat moment redelijk helder. Zag opeens hoog schuin boven me een heldere ster, dacht ik. Die bewoog echter snel heen en weer. Dus geen ster dacht ik zo. En stond dan weer even stil. Licht werd sterker en helderder. Leek roterend licht te zien. ook zag ik zoeklichten nu en dan.

Vanuit het westen verscheen een snelvliegend vliegtuig. Het ding verdween plotseling. Vliegtuig was weg en het ding kwam weer. Nu zag ik rood, oranje, geel en helder wit. Leken wel bollen om heen te circuleren. Het leek iets dichterbij te komen. Tegen half twaalf was het ding verdwenen.

Heb zelf nog gelet of wat ik zag kwam door de warmte van de dampkring. Daar krijg je ook vervormingen door. Maar aangezien het ding zo snel heen en weer bewoog, dichterbij kwam, soms plotseling verdween en weer terugkwam, kan dit volgens mij geen ster zijn…

Met vriendelijke groeten,
B.V.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x