Gezondheid

Amish-meisje dat chemokuur móest ondergaan genezen door natuurlijke medicatie

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand maakte de wereld kennis met Sarah Hershberger, een Amish-meisje dat aan leukemie leed en verplicht behandeld moest worden, ook al was dat tegen de wil van haar ouders in.

De rechtbank in de Amerikaanse staat Ohio bepaalde dat, zo meldde de Huffington Post eerder.

De ouders van het meisje staakten in juni na één behandeling de chemokuur en schakelden over op natuurlijke medicatie. De reden was dat het meisje ernstig ziek was geworden door de chemo.

Ouderrechten

Artsen vertelden de ouders van het meisje dat ze ‘85 procent kans zal hebben om te overleven, mits ze de behandeling ondergaat’. Wordt ze niet behandeld, dan zal ze binnen een jaar sterven, aldus de doktoren.

De rechtbank oordeelde dat ‘ouderrechten, zelfs als die zijn gebaseerd op een sterk geloof en eerlijke overtuigingen, kunnen worden ingeperkt ter bescherming van de hoogste belangen van het kind’.

Voor het vonnis kon worden uitgesproken ontvluchtten de ouders van Sarah samen met hun dochter de Verenigde Staten. Het was de bedoeling het meisje te onderwerpen aan experimentele chemotherapie. Ze is nu volledig genezen als gevolg van de natuurlijke medicatie.

Kankervrij

Het ziekenhuis heeft een groot probleem omdat de artsen tegenover de media hebben gezegd dat Sarah binnen enkele maanden zou sterven, mits ze voor de behandeling zou kiezen. Drie artsen die Sarah hebben behandeld met voedingssupplementen en plantenextracten hebben haar na een serie CAT-scans en bloedonderzoeken kankervrij verklaard.

Het gezin Hershberger zei niet te weten dat de chemotherapie onderdeel was van een onderzoeksproject waarbij experimentele chemicaliën werden gebruikt. Ze hoorden ook niets over de bijwerkingen die deze chemicaliën hadden. Bovendien werden hun uitspraken verdraaid door de nieuwsmedia.

Toen het gezin de behandeling stopzette stapte het ziekenhuis naar de rechter. Deze zaak heeft niets te maken met geloofsovertuiging, maar met de macht van corporaties, die volwassenen en kinderen kunnen dwingen bepaalde medische behandelingen of experimenten te ondergaan. Nu Sarah is hersteld wil het gezin zo spoedig mogelijk terugkeren naar de VS .

Bron: Livingfood.us

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mood
Mood
9 jaren geleden

Even een opmerking, het is niet helemaal zoals hierboven is beschreven. Waarom checkt niburu de bron niet en geeft een verdraait beeld van de werkelijkheid weer.

quote:
Now that court has ruled that Sarah Hershberger has to undergo conventional treatment, suddenly the father claims that Sarah is cancer-free, thanks to the quackery to which he subjected her. The three doctors who allegedly treated her with “natural therapies” are not identified, and no evidence that Sarah Hershberger is, in fact, cancer-free is presented. All of this puts the hospital at a profound disadvantage, because it can’t comment on Sarah Hershberger’s case because of patient confidentiality laws. In contrast, Andy Hershberger can say whatever he wants and doesn’t have to produce any actual evidence.
quote ends

Buddy
Buddy
9 jaren geleden

Zeer wijs besluit van deze mensen om niet aan de opdringerige betweterigheid van de Big-Pharma mee te werken.
Het soort Artsen die hieraan meewerken moesten ze verbieden hun ambt nog langer uit te voeren.

Alleen al de onbeschoftheid de mensen dit verplicht te stellen, ze doen verdomme net of ze God zijn.
Ondertussen spuiten ze je lichaam vol met een gif, welk bewezen, vele organen verwoest en ongelofelijk veel volgziektes als resultaat oplevert.

Een Chemo-Kuur is een vrij dure aangelegenheid, voor de Big-Pharma is dit alles wat telt.

Blij dat deze mensen hiervoor hebben gekozen en dat dit meisje zonder zorgen verder kan leven zonder gif….
Respect!!

Jantje
Jantje
9 jaren geleden

Ben ik toch blij dat ik niet in dat maffe Amerika geboren ben.

Kaar
Kaar
9 jaren geleden

Kortom, bij voorbaat nooit naar het ziekenhuis gaan want dan kan er nooit iets gediagnosticeerd worden waardoor je in een wurggreep terecht komt als deze.
Dus gelijk beginnen met natuurgeneeskundige methoden, wat overigens ook de enige oplossing kan zijn. We zijn tenslotte geen chemische robotten. Chemisch kan alleen averechts werken op het organisme.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x