UFO Database Archief

Amstelveen 7 februari – Formaties lichtbollen

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoi Niburu,

Ik heb afgelopen avond tot 2 keer toe een demonstratie van lichtbollen aanschouwd. Ik was nog op mijn werk op de 3e verdieping van het bedrijfspand wat mij een goed uitzicht geeft op de omgeving. Ik werk vlak bij het mediapark en merkte rond 18.45/19.00 een lichtgevend object op toen ik uit het raam zat te staren. Dit object kwam “aandrijven” en werd steeds feller en bleef uiteindelijk hangen op één plek. Er verschenen in de flanken, in een soort driehoeksformatie, nog 2 andere lichtgevende objecten. Ik antenteerde collega’s op mijn observatie maar helaas waren de meeste op 1 na niet bijzonder onder de indruk anders dan dat ze het wel wat raar vonden. Ik opperde dat het wellicht een ufo kon zijn. Daar werd schamper op gereageerd. Ik weet dat dit fenomeen echt is en onderdeel is van de terugkeer naar volledig bewustzijn en de intergalactische gemeenschap. Er rekening mee houdende dat dit voor velen(nog)geen geaccepteerd gedachtegoed is, heb ik er verder geen discussie van gemaakt.

Het scenario voldeed aan een aantal criteria die voor mij bewezen dat dit geen aards tafereel was. De voorste, voor mij dan, lichtbol werd na een minuut of 5 benaderd door de bol aan de rechterkant. Deze nam de positie over van de voorste. De tweede bol werd een paar minuten later vervangen door de bol aan de linkerkant. Er was toen dus nog één object zichtbaar.

Iedere keer vertrokken de objecten in dezelfde richting, langzaam aan steeds minder fel wordend alsof ze onzichtbaar werden. Toen de laatste bol wegtrok was er een inmiddels een kwartier voorbij schat ik. Nadat de laatste lichtbol was verdwenen ging ik helemaal opgetogen naar buiten om even m’n energie kwijt te kunnen. Er waren nog wat andere mensen buiten aan het roken aan wie ik vertelde wat ik had gezien maar er werd alleen maar lacherig gereageerd. Gelukkig was er 1 collega die wel bereid was geweest om mee te kijken toen het zich allemaal afspeelde. Hij zei dat hij in principe niet echt gelooft in het ufo-fenomeen maar beaamde wel dat het vrij bizar en niet echt te verklaren was wat hij samen met mij had gezien.

Ik ben zelf inmiddels goed bekend met de ontwikkelingen op het gebied van disclosure en de steeds frequentere sightings die een impuls zijn voor de bewustwording van onze beschaving. Eenmaal weer aan het werk kon ik me niet meer concentreren, nog vol van wat ik had gezien. Zo’n 2 à 3 kwartier later verscheen op precies dezelfde locatie weer een lichtbol! Deze werd vrij snel daarna door weer een andere benaderd en wederom wisselde ze van postitie. Die collega van mij zei nog dat het een beetje erop leek alsof ze in elkaar zaten even. Dit keer had ik mijn telefoon gepakt maar heb tevergeefs het geprobeerd vast te leggen. Ik heb wel een telefoon video-opname gemaakt maar je ziet helaas niks bruikbaars en hoort vooral mijn verbazing over dat “ze” terug waren gekomen. Met dus dezelfde collega die erbij was toen het eerste scenario zich voltrok heb ik het opnieuw geobserveerd. Hij merkte net als ik op dat de bol die voor ons het best zichtbaar was telkens van kleur leek te veranderden. Ik weet dat dit hoort bij deze tijd en het ascentie-proces. Het was niet iets wat je kon afdoen met flauw cynisme over chinese lantaarnballonnen etc. Het kwam gecoördineerd over, met name door de wisseling van positie. Ik schat dat het boven de omgeving van Abcoude/Amstelveen/Amsterdam moet zijn geweest qua afstand waar de objecten hingen. Moeilijk om dat precies te bepalen maar topografisch gezien zal dat ongeveer de plek zijn geweest vermoed ik.

Ik hoop dat er meerdere mensen melding hebben gemaakt van deze twee scenario’s of in elk geval 1 van de 2. Het waren zeker geen helikopters, daar waren ze te lichtgevend en groot voor. Sowieso was het ‘gedrag’ niet iets wat je van helikopters gewend bent. Ik zal nog wel vaak horen op mijn werk dat ik ‘ze zie vliegen’ maar ik weet dat het geen onzin is en voel mij erg thuis bij het idee dat er een reünie gaat plaatsvinden in de toekomst. Hopelijk krijgt dit nog een vervolg. Het voelde erg goed!

Met vriendelijke groet,
J.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nanda1363
nanda1363
11 jaren geleden

Wat een prachtig verhaal!!
Laat al je collega´s maar denken wat ze willen, ´de nuchtere Hollander´. Er komt een dag dat ook zij ze zullen zien vliegen en dan is het aan jou om te lachen!!

Groetjes, Nanda

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x